GEÇMİŞİ BIRAKIP GELECEĞE BAKMALI

İkinci yarıya süper bir başlangıç yapan 2017’de hiç yenilgi yüzü görmeyen ve taraftarına büyük gurur yaşatan  ancak Beşiktaş karşısında çok başarılı hücum futbolunu oynamasına rağmen 4-3 yenilen Trabzonspor, artık Antalyaspor maçı için geri sayıma geçti. Geçmişten ders çıkararak geleceğe bakmak gerektiğini düşünen Bordo-Mavili kurmaylar, Beşiktaş yenilgisine artık bir set tüm camianın Antalyaspor maçına odaklanması gerektiğini dile getiriyorlar.

EN KRİTİK SINAV ANTALYASPOR

Avrupa Kupalarına katılabilmek için mutlak suretle yeni bir seri yakalamak gerektiğini düşünen Başkan Muharrem Usta, ve Teknik Direktör Ersun Yanal, futbolcuları da bu yönde motive etmeye başladılar.  Bu zorlu maçın hazırlıklarına bugün başlayacak olan Bordo-Mavililer, referandum nedeniyle lige verilen arayı da en iyi şekilde değerlendirip, 41 puanla Trabzonspor’u takip eden Antalyaspor’un mutlak suretle mağlup edilmesi  gerektiğini düşünüyorlar.

Başkan Usta, futbolculara, “Beşiktaş maçında çok iyiydiniz. Tebrik ederim ama onu unutun ve geleceğe, yani Antalyaspor maçına konsantre olun” mesajı gönderdi. Teknik Direktör Yanal da, ikinci yarıya çok iyi başladıklarını, futbol açısından Beşiktaş maçında doruğa çıktıklarını dile getirirken, oyuncularını tebrik etti ve ardından da uyarılarda bulundu. Yanal, “Takım olarak 2017’nin en iyisiyiz. Ama eksiklerimiz var. Beşiktaş maçında çok iyi oynadınız fakat bir takım hatalar yenilgiye neden oldu. Yine de sizleri kutlarım. Ancak bu maç artık sona erdi. Yeni bir yola girmek için bundan sonrasında da iyi sonuçlar almalıyız. Hiç kimse geçmişe bakmaz. Antalyaspor karşısında da alınacak kötü bir sonuç özgüven kırılmasına neden olabilir, rakibi de öne çıkarır. Bu nerenle Beşiktaş maçına takılıp kalmadan, tüm benliğinizle Antalyaspor’a konsantre olmanızı bekliyorum” diyerek işin ciddiyetini anlatmaya çalıştı.

Karadenizde sonnokta özel haber

Editör: Haber Merkezi