Trabzonspor'un eski oyuncusu İbrahima Yattara, Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Yattara, "Şenol Güneş büyük teknik direktör, Ersun Yanal ise; iyi hoca, Olcay Şahan İnşallah yeni Yattara olacak. Trabzonsporlu yöneticilere kırgınım. Survivor'da favorim İlhan Mansız" ifadelerini kullandı. İşte Yattara'nın açıklamalarından öne çıkanlar;

'TRABZONSPOR BENİM TAKIMIM, KAZANMASINI ÇOK İSTİYORUM' 

"Trabzonspor bizim zamanımızdaki atmosferi yakaladı. İlk yarı kötü başladı, ikinci yarıdaki transferlerle çok iyi seri bir yakaladı. Beşiktaş maçı çok zor olacak. Beşiktaş güçlü ve çok iyi takım. Şenol Güneş tecrübeli bir teknik adam. Trabzonspor da yeni bir hava yakaladı. Trabzonspor benim takımım. Trabzonspor'un kazanmasını çok çok istiyorum. Bizim çocuklar ellerinden geleni yapacak ve maçı kazanacak"

'ŞENOL GÜNEŞ BÜYÜK HOCA, ERSUN YANAL İYİ TEKNİK DİREKTÖR' "

Her zaman söylediğim gibi Şenol Güneş ile çalıştığım zaman çok iyi performans gösterdim. Şenol Güneş profesyonel teknik direktör.Ersun Yanal ve Şenol Güneş ile çalıştım. Entresan bir maç olacak, sonuç olarak Trabzonspor kazanacak. Ersun Yanal döneminde de iyi bir performans sergiledim. İkisine de saygı duyuyorum. Şu anda benim takımımda Ersun Yanal var. İnşallah bu maçı Ersun Yanal kazanacak. Gönlüm Trabzonspor ve Ersun Yanal'dan yana. Şenol Güneş büyük teknik direktör Ersun Yanal iyi hoca"

'OLCAY YENİ YATTARA OLACAK'

"Olcay Şahan'ı Beşiktaş'tan beri takip ediyorum. Çok iyi bir oyuncu. Olcay Şahan'ı çok seviyorum. Olcay Şahan kolbastı oynayarak çok güzel yapıyor o anda atmosfer harika oluyor. Trabzon şehri futbolu çok seviyor. Olcay Şahan kolbastı oynayınca ben de çok sevindim. Uzun zaman sonra böyle bir atmosfer oldu. Trabzonspor'un bu maçta çok iyi destek vermesi lazım. Olcay Şahan İnşallah yeni Yattara olacak"

'OLCAY'A SAYGI DUYUYORUM' 

"Olcay Şahan mı Yattara mı derseniz...Ben cevabı halka bırakıyorum. Olcay Şahan'a da saygı duyuyorum" 'SURVIVOR'DA FAVORİM İLHAN MANSIZ' "Survivor'ı takip ediyorum. Ben her zaman futbolcular kazansın istiyorum, ben kazanamadım ama futbolcular kazansın. Bu sezon survivor'ı Serhat Akın ve İlhan Mansız'dan birisi kazanacak. Favorim İlhan Mansız, İlhan kazanmaya daha yakın. Serhat Akın çok sakatlık yaşadı. İkisinden biri kazansın sevinirim"

'TRABZONSPORLU YÖNETİCİLERE KIRGINIM'

"Trabzon'a maçlara gelmek çok istiyorum. Fakat Trabzonspor yöneticilerine kırgınım. Uzun yıllar Trabzonspor formasını giydim. Bazen ben maçlara geliyorum fakat beni hiçbir zaman maça davet etmediler o yüzden kırgınım. Yöneticiler beni unuttu olsun, bu takım benim her zaman kalbimde olacak"

'TRABZONSPOR'DA ÇALIŞMAK İSTERİM'

"Trabzonspor İnşallah bu maçı kazanacak. Kadro bozulmazsa seneye Trabzonspor şampiyon olabilir. Benim hayatım futbol. Trabzonspor'da uzun yıllar futbol oynadım. Futbolu orada bırakmak istedim ama olmadı. Ben bu takımı çok seviyorum. Trabzonspor'da görev almak ve çalışmak istiyorum, İnşallah ilerde o da olacak. Kurslara başlayacağım" 'BÜYÜK TAKIMLARI YİNE REDDEDERİM' "Büyük takımlardan teklif alsam, yine tercih yap deseler.,Trabzonspor derim. Çünkü ben Trabzonsporluyum"

'ONLARDA BENİ SEVİYOR, BUNDAN EMİNİM' 

"Trabzonspor taraftarını çok seviyorum onlar da beni seviyor bundan eminim. Trabzonspor taraftarı Beşiktaş maçında maç sonuna kadar takımlarını desteklesinler. Trabzonspor taraftarı bu maçta 12. adam olsunlar. Bu takım gelecek yıl bizim yüzümüzü güldürecek" 

Editör: Haber Merkezi