HİÇ DERS ALINMADI MI?

Trabzonspor’da uzun yıllardır yönetimler tüketim çılgınlığı yaşıyor. Hiç gereksiz yıldız eskisi birçok futbolcunun kadroya katılmasına ve verimsiz olmasına rağmen, Muharrem Usta yönetiminin de bundan hiç ders almadığı dikkatlerden kaçmıyor.

TARAFTARA ŞİRİN GÖZÜKMEK

Yüksek maliyetlerle gelen ve bir şey üretemeden kulübün yüklü parasını alarak giden sayısız örnek varken, gündeme  Fred, Ribery, Fellini, Eric Maxim Choupe Moting, Ndiaye, Serdar Taşçı,  Carlos Bacca, Gervinho gibi isimlerin gündeme gelmesi  taraftara şirin gözükecek bir politika olarak şaşkınlık yaratıyor. 

Bu futbolcuların her birinin yetenekli olduğu, birçoğunun geçmişte çok önemli işler ürettiği bilinirken, yine de geçmişte yaşanan Jean Maria Pfaff, Olsen, Marcelinho, Musampa, Oscar Cardozo, Stephane M'bia, Runi Lange, Tomas Jun, Kevin Constant, Malouda, Bosingwa gibi örneklerin dikkate alınmaması şaşırtıyor. İsmi geçen futbolcuların da geçmişlerinin çok parlak olduğu ancak Bordo-Mavili takıma çok yüksek paralara mal edilmelerine karşın, çok az üretip, birçoğu da kulübe zorluklar yaratıp, disiplinsizlikler yapıp sözleşmelerini zorunlu olarak feshederken üste de para aldıkları unutulmadı ve örnek olarak gösteriliyor.

GEÇMİŞLERİ PARLAK, YARINI BELİRSİZ İSİMLER

Başkan Muharrem Usta ve ekibinin sırf şampiyonluk sözü verdiği için geçmişleri parlak olan fakat bugün ne vereceği belirsiz olarak kabul edilen, hatta birçoğu ciddi sakatlık sorunlarıyla boğuşmuş isimlerle zaman öldürmenin yanlışlığına dikkat çekiliyor. Sağduyulu taraftarlar, yönetimin, kulübü ekonomik açıdan çok daha büyük bir darboğaza sokmaması gerektiğini dile getirirken, "İsmi geçen oyuncuların geçmişleri çok parlak ama birçoğunun bugünü belirsiz ve yarını karanlık. Usta ve ekibi bu tür oyuncuları yüksem maliyetlerle alırsa, kulübe en büyük kötülüğü yaparlar. Bunu kulübe yapmasınlar" uyarısında bulunuyorlar.

Karadenizde sonnokta özel haber

Editör: Haber Merkezi