Yeni Asır'ın haberine göre; İkinci devreye daha güçlü bir kadro ile girmeyi planlayan sarı-kırmızılılar, Trabzonspor'un yıldızı Yunus Mallı'yı gündemine aldı. Bordo-mavili ekipte forma şansı bulamayan ve devre arasında ayrılması gündeme gelen 29 yaşındaki futbolcu için Göz-Göz nabız yokladı. Bir dönem A Milli Takım'da da forma giyen gurbetçi oyuncu için fiyat araştırması yapan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil önümüzdeki günlerde Trabzonspor kulübünün kapısını bu transfer için çalacak.

KİRALIK OLARAK DÜŞÜNÜLÜYOR

On numara pozisyonunda forma giyen Yunus Mallı'nın da forma giyebileceği bir kulübe gitmeye sıcak baktığı iddia edildi. Karadeniz ekibiyle 2023 yılına kadar sözleşmesi süren futbolcunun kiralık olarak kadroya katılması planlanıyor.

Göz-Göz, güncel piyasa değeri 1 milyon 300 bin Euro olan tecrübeli on numaranın geride kalan sezonda maaşının yarısını karşılamayı Trabzon'a teklif edecek. Transferin en kısa sürede netliğe kavuşması bekleniyor.

TALİPLERİ ÇOK FAZLA

Devre arasında Trabzonspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız oyuncu Yunus Mallı'nın Süper Lig ekipleri peşinde. Göztepe'nin yanı sıra Çaykur Rize, Giresunspor ve Kayserispor da 29 yaşındaki gurbetçi yıldızı kadrosuna katmanın hesabını yapıyor. Transferde futbolcunun kararı kader kulübünün de tavrı belirleyici rol oynayacak.

Editör: Haber Merkezi