Bazı sosyal medya hesapları, “Yusuf Yazıcı’yı kiralamak isteyen Galatasaray, 20 milyon euro’luk tazminat maddesinin kullanılmaması için Trabzonspor’u ikna etmeye çalışacak” iddiasını ortaya attı… bu iddianın ciddi ciddi ortaya atılması Başkan Ahmet Ağaoğlu’na soruldu. Başakşehir maçından sonra Ağaoğlu’na, “Yusuf Yazıcı’nın Galatasaray’a gitmesine izin verecek misiniz?” sorusu yöneltildi.

Ağaoğlu’nun net bir cevabı oldu:

Yusuf bir gün Türkiye’ye dönerse bu takım Trabzonspor olacak. Şimdi siz diyorsunuz ki; Galatasaray bana gelecek. Yusuf, Galatasaray’a gelsin. Sen de 20 milyon euro’luk tazminat hakkından vazgeç. Hadi diyelim ben kabul ettim. Camia ne der? Benim yerimde başka bir başkan olsa ve bunu yapsa, ‘deli diye akıl hastanesine yatırılsın’ isterim. Kulübü zarara uğrattığı için dava açarım. Sürüm sürüm süründürürüm.


Bu arada Yusuf Yazıcı’nın menajeri Adem Cebeci, Galatasaray iddialarına; “Yusuf’un Galatasaray ile görüşmesi söz konusu değil. Yusuf’un Trabzonspor ile görüşme önceliği var. Galatasaray ile bir anlaşma yapması mümkün değil şu anda” cevabını verdi.

Editör: Haber Merkezi