Her alanda fırtına gibi esen bordomavililer süper ligde ki ikinci maçında Sivasspor’u evinde devirerek emin adımlarla yoluna devam etti. Kurulan yeni kadro başlarda tartışılsa da verdiği mücadeleye bakıldığında rakiplerinin önünde bir tablo çiziyor. Tabi ki uzun maratonda mühim olan şimdiki performansı lige yaymaktır. O nedenle her maçı final maçı gibi görmeyi başaran bordo-mavililer sahada ki mücadelesi takdire şayan.

Eskilerle yenilerin kısa zamanda kaynaşması, yeni gelenlerin anında takıma adaptasyonu takıma büyük güç veriyor.

Abdullah Avcı’nın futbolcular üzerindeki etkisi kuşkusuz kadronun performansına pozitif katkı sunuyor. Formayı adaletli dağıtırsan kimseden ses çıkmaz.

Trabzonspor hızlı oyununa ayak uydurmakta zorlanan Sivaspor, faullerle durdurmaya çalıştı. Bunda başarılı olamayan Sivasspor 2-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleden asla vazgeçmedi. Hatta ve hatta hayatının maçını oynadı diyebiliriz. Her şeye rağmen oyun disiplininden asla kopmayan bordo mavililer her durumda topunu oynayarak rakibine nefes aldırmadı. Aradaki farkı 1’e indiren Sivasspor maç bitimine kadar terini akıtmayı bildi. Bordo mavililerde genel olarak hepsi iyi performans çizerken Cornelius ve Peres formundaydı. Takım oturdukça çok daha iyi olacağına inanıyorum. Kalın sağlıcakla...