Trabzonspor taraftarını diken üzerinde oturtmaya devam ediyor.

Her maçı yüreği ağzında izleyen bordo mavili taraftar Hatayspor maçında da aynı kaderi yaşadı.

Maç boyunca Hatayspor karşısında gol dışında üstünlük kuramadı. Uğurcan Çakır'ı kutlamak lazım. Kurtardığı pozisyonlardan yorulan Uğurcan bir tek gol atmadı diyebiliriz. Onu da Vitor Hugo yaptı.

Ama Uğurcan Çakır, Hatay karşısında Trabzonspor hezimetten, ava giden Avcı'yı da avlanmaktan kurtardı. Her karşılaşmada Uğurcan’dan böyle bir performans beklemek haksızlık olur.

Evet, Trabzonspor mühim olan 3 puanı almaktı. Hem de Hatayspor’u yenmek Bordo Mavililer için büyük moral olduğunu düşünüyorum.

Futbolculardan beklenen özgüvenlerinin yerine gelmesi ve performanslarını en üst seviyeden mücadele etmeleri… Bu eksiklik giderilir oyuncular arasında ki kopuklukta halledilirse şampiyon olamasa da ilk 3’e girmeyi başarabilir diye düşünüyorum. Ha şampiyon olur mu olur futbolda her şey var ama şu anki konumu itibarıyla zor gözüküyor.

3 puan dışında pek göz dolduran bir Trabzonspor yoktu sahada. Bu kötü futbola dur diyecek olan Teknik Direktör Abdullah Avcı’dan başkası değil. Elde ki malzeme hocanın istediği cinsten olmasa da mevcutla en iyi yemeği yapmak hocanın marifetine bağlı. O yüzden Avcı’ya büyük görev düşüyor. Kendini göstermesi için sahne Avcının... Kalın sağlıcakla