Öncelikle Ünal hocamıza sevgili anneciğinin vefatından dolayı başsağlığı dilerim.

Allah sabırlar versin ve Batman’da ki terör saldırısında 8 vatan evladımızı şehit verdik.

Ülkemizin başı sağ olsun.

Maç bu nedenlerle duygusallık yönü fazla olan bir müsabakaydı.

Trabzonsporlu futbolcular sezon başından beri duygusal anlamda pozitif bağ kurdukları Ünal hocalarına bu maçı kazanarak üzüntüsüne bir nebze teselli olmak istiyorlardı. Maç bu düşüncelerle başladı ve ilk 5 dakikadan sonra oyun üstünlüğünü Bordo-Mavililer eline aldı. İki duran toptan 2 gol buldu karadeniz ekibi.

Oyuna 4-4-2 düzeniyle başlayan Trabzonspor bloklar arası ve blok içi oyuncu mesafelerini yakın tutup santraforlardan birini orta sahanın önüne çekti. Bu sayede Akhisar’a ataklarda ve orta sahada alan bırakmadı. Ofanstan ve defanstan dönen topları alarak oyunun sahibi oldular. Burak ve Rodallega birlikteliği hücumda ve defansta etkili oldu.

Sosa ve Onazi savunmanın önünde ofansif ve defansif olarak etkili oynayarak rakibin ataklarını durdurup, oyun kurarak öndeki oyuncuları güzel paslarıyla beslediler.

Özellikle Sosa defansın ortasında oynadığında gerçek performansına yakın oyun ortaya koydu. Defansif anlamda da çok kritik müdahaleler yaptı.

Burak defansın arkasına sızmalarda gerekse arkası dönük oyunda topu tutarak geriden gelen arkadaşlarına pas servisi yaparak takımı rahatlattı.

Pas oyunu ve haraketli oyun, rakibin gardının düşmesine sebep oldu.

Çift santraforla oynama alışkanlıkları her maç artarak devam edecek gibi görünüyor.

Trabzonspor’da her oyuncu görevini tam anlamıyla yaptı. Sonuç 3 gol 3 puan güzel oyuna devam.