Dikkatimi çekti de Trabzonspor dışındaki takımlar şampiyonluğa oynadığı dönemlerde hiç bu kadar kirli oyunlarla önünü kesmek için uğraştıklarına şahit olmadım. Ne zaman Bordo-Mavililer ayağa kalkıp hedefe doğru koşsa birilerinin içine dert oluyor, uykuları kaçıyor. Kirli planlarını hayata sokmak için kılı kırk yarıyorlar ama hep yerinde sayıyorlar. Çünkü iyilikten beslenme yerine kötülükle amacına ulaşmak isteyenlerin hali hep perperişan olmuştur. Kaderin cilvesinde her zaman bu vardır.

Trabzonspor ayağını yorganına göre uzatmasıyla, gençleri Türk futboluna sunmasıyla, taraftarıyla bütünleşmesiyle, hedefi benimseyip hırsı ve azmiyle herkese örnek teşkil eden bir kulüp haline geldi. Hırsına asla yenik düşmez, başkalarının ayağını kaydırmak için kirli planlar içine girmez. Her zaman haktan yana bir tavır sergiler. Bunun da ödülünü Trabzonspor şimdilerde alıyor.

Ama birileri öyle mi? Kıskançlıkları tavan yapmış, saldırı pozisyonuna geçmiş. İyi niyetli olmadıklarını kendilerini dışında herkes biliyor ama başarıya giden yolda her yol mubah diyerek çamur atıp, paranın gücüyle, yıldızların ismiyle amaçlarına ulaşmayı yeğlemeyi tercih ediyorlar. İstedikleri kadar bağırıp çağırsınlar, istedikleri kadar ağlasınlar. İstedikleri kadar Trabzonspor’a saldırsınlar. İzledikleri bu yolda çukura düşmeye mahkumdurlar. Asla ama asla amacına ulaşamayacaktır Fenerbahçe...

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu gönülden tebrik ediyorum. Fenerbahçe başkanı, asbaşkanı hocası hatta medyası bile o kadar çok kavganın içine kendisini çekmeye çalışsa da kişiliği duruşundan asla taviz verip tuzağa düşmedi. Trabzonspor kavgayı benimseyen bir kulüp asla olmadı, olmayacaktır mesajını net bir şekilde verdi. Fakat hak aramaktan da geri durmadı. O yüzden göğsümüzü gere gere her zaman deriz Trabzonsporlu olmak ayrıcalıktır. Bunu bugün Siyasilerinden tutunda şehrin mülki amirleri, yöneticileri ve taraftarları gururlu bir şekilde haykırıyor. İşte bu birliktelik, kenetlenme benim şampiyonluk inancımı tavan yaptırıyor. Biz yanyana duracağız, birbirimize kenetleneceğiz. Birilerinin uykularını başarımızla kaçırmaya devam edeceğiz. Yolumuz şampiyonluk yolu. Dönüşü de yok. Bunu bugünde Sivas’ı mağlup ederek dosta düşmana duyurma günüdür.