Trabzonspor ne zaman şampiyonluk hayalleri kursa kirli eller devreye hemen giriveriyor. Dikkat ederseniz son iki deplasman maçında hakemler tarafından Bordo-Mavililer’in lime lime kıyıldığını görürsünüz. İlk operasyon Beşiktaş maçında hakem Fırat Aydınus tarafından çekildi ama nedense camia buna gıkını dahi çıkarmadı. Herkes Trabzonspor’un kötü futbolu sonrası alınan 1 puanı kar gördü Aydınus’u konuşmadı.

O maçta Pereira’yı Amerikan güreşçisi gibi üzerine çullanarak yere yıkan Boateng’i kırmızı kartla dışarı atma cesaretini gösteremeyen Aydınus gerekeni yapsaydı İstanbul’da Trabzonspor’un destan yazması içten bile olmazdı. Boateng’in Sörloth’un yaptığı hareketten azı yoktu, çoğu vardı. İşte kirli eller orada düğmeye bastı ama kimse bu olayın üzerine dahi gitmedi.

Sessiz kalınca da kirli eller ‘nasılsa Trabzonspor bu duruma razı alın terini heba etmekte bir sakınca yok’ düşüncesiyle bu kez Gaziantep FK maçında planını devreye soktu. Bu kez başrolde Halis Özkahya vardı. Zaten Trabzonspor ile yıldızı barışmayan Özkahya sanki bir anı bekledi.

Gaziantep’in golünü atan Olarenwaju Kayode’nin artistlik hareketlerini görmezden geldi. Adam ayakta durmaktan çok kendini yere atarak Trabzonsporlu oyuncuları tuzağa düşürme sinsiliğine kart gösteremedi. Fakat son dakikada Abdülkadir Ömür’ün nizami topu kapışı sonrasında gelen golü iptal etmesi tam bir faciaydı. Bir takımın kaderiyle bu şekilde oynanmaz. 30 kere Abdülkadir Ömür’ün pozisyonunu izledi ama gözlerine nedense perde indi, indirilmek zorunda bırakıldı. Halbu ki Abdülkadir rakipten daha önce topa müdahalede bulunarak atağı olgunlaştırdı. Dedikya o perde var ya o perde herşeyi özetliyor. İşte burada Trabzonspor yönetimi başta olmak üzere herkes tepkisini ortaya koymalı. Bordo-Mavili takıma karşı yürütülen operasyona sessiz kalınmamalı. Artık uyanma vakti geldi de geçiyor. Bilmem anlatabildim mi?