Devlet ve milletimiz bugün önemli sıkıntıların içerisinden geçmektedirler. Memleketi yönetenler bu sıkıntıları mümkün olduğunca olduğundan az göstererek kendilerinin yönetimde başarılı olduklarını hiç bir şey yokmuş gibi ısrarla ballandıra ballandıra ve tekraren anlatmaya çalışıyorlar.

Muhalefette bulunanlarda saklanan bu olumsuzlukları her gün afişe ederek sanki bu olumsuzluklara üzülme yerine adeta temennilerini ortaya koymaktadırlar! 

Bu iki yanlış tutum arasında ikiye bölünen toplum yapısı tarihinde hiç olmadığı kadar birbirine karşı kin ve garaz içerisine girerek, bir kıvılcımın ateşleyeceği tahrip gücü çok yüksek, patlamaya hazır bir dinamit haline getirildi! 

Bu tehlikeli gelişmelerden haklı-haksız hepimiz bir bakıma sorumluyuz unutmayalım!

İktidarın küçük ortağı, kendi eliyle devlet kadrolarından kendi kadrolarını bilerek ve isteyerek tasfiye ettirerek yaşanan olumsuzluklardan hiç bir pay almayacağını daha başından ilan etmiş durumda. 
Sadece durumdan vazife çıkararak hangi akla hizmettir bilinmez, her gün racon keserek gününü gün etmekte, hiç de hakkı olmayan bir itibarı temsil etmekle son derece keyifli yaşamaktadırlar. 

Hatta ülkedeki %10’luk barajı, Başkanlık Sistemi dayatmalarıyla, %50’ye çıkararak bugün iktidarda olması gereken gücünü %10’ların çok altına düşürmesine rağmen, iktidarın çok az da olsa bu oy oranına mahkûm olmasının sefasını “büyük siyasetçi” olarak kabul ettirmenin rahatlığı içinde gününü gün ediyor.

İktidar bunu görüyor, zararını hissediyor ama %50 barajı aklına gelince uykuları kaçıyor ve hemen küçük ortağa dört elle sarılıyor. 

Devlet adamlarının ağzına alınamayacak sözlerle kendinden olmayan herkese her gün saldırarak varlıklarını devam ettirebileceklerini zannediyorlar.

Aslında bu gidiş iyi bir gidiş değildir. Herkesin aklını başına toplaması gerekir. Devletimiz darda ve zordadır. İktidar oyunları oynamanın zamanı değildir!

Gerek iktidardakiler ve gerekse muhalefettekiler bilmeli ve unutmamalıdırlar ki, vatan ve devlet her şeyden kıymetlidir. 

Türk milliyetçileri olarak iktidarda kim olurda olsun bizler her zaman devletimizin ali çıkarları yanında olduk ve olacağız.

İktidarda olmayı her şey zannedenlere ve iktidarı kayıtsız şartsız destekleyerek “Türk Milliyetçiliği Fikir Sistemini” uyku odasına alanlara ve sadece muhalefet etmeyi iktidar hayali olarak yeterli görenlere bir şey söylemek isterim ki, o da şudur; vatan elden gittikten sonra varım dersiniz ama iş işten geçer!