Mart başı gibi çalışmalara başlamayı planladıklarını dile getiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bakın proje için neler dedi: “1 yıllık süre içerisinde Ganita’dan Faroz’a kadar çok farklı bir destinasyon ortaya çıkarmak istiyoruz. Vatandaşlarımız ve amatör balıkçılarımız için iskeleler, çocuklarımız ve gençlerimiz için de inovatif uygulamalar yapacağız. Ganita’dan Faroz’a kadar yapacağımız yürüyüş ve bisiklet yolları, Faroz’dan sonra Beşirli’ye kadar var olan aksla birleşecek. Hedefimiz hemşehrilerimizin Ganita’dan bisiklet, kaykay ve patenle Akyazı Stadı’na kadar gidebilmesi.”

Vatandaşlarımızın tekrar sahille barışmasına büyük katkı yapacak bu önemli projeye ben de katılıyorum.

Yalnız daha önce ki projelerde de, “Vatandaşı sahille buluşturacağız” dendi ama deniz dolgusundan başka bir şey yapılmadı, vatandaş denizi dürbünle görmeye başladı.

GÖRÜŞ ALINMALI
Ganita ve Faroz arasında uygulanacak proje konusunda katılmadığım yönler var.

Betonlaşma oranı ne kadar düşerse, sahil bir nebze de olsa kendi doğal haliyle kalması beklenen yaklaşımdır.

En azından bir plaj olmalı.

Sayın Zorluoğlu’nun bu projeyle ilgilenmesi ve takip etmesi muhakkak değerlidir lakin orada yaşayanların da kesinlikle görüşü doğrultusunda hareket edilmesi hem işin muhteviyatını korur hem de yarın yeniden artı bir masraf çıkarmaz. Yoksa ileri de birileri buraları düzeltmek için maddi manevi yorulur. Vatandaşın görüşü alınması halinde kazanan Trabzon olur.

KREM YAVUZ’A GEÇMİŞ OLSUN
Trabzon’un sevilen eski futbolcularından Krem Yavuz (Yaylı) abim de maalesef Covid-19 virüsüne yakalanmıştı. Özellikle Ömer Eyüboğlu, eski arkadaşı olmasından ötürü hastalığı boyunca Krem Yavuz’u hiç yalnız bırakmamış.

10 gün hastanede yoğun tedavi gördükten sonra taburcu edilmiş Yavuz.

Şu anda sağlık durumu iyi olmasına rağmen kolunda bir hasar oluşmuş. Kendisine geçmiş olsun diliyoruz.

TRABZONSPOR’U HAMDİ’YE SORACAKSIN
Trabzonspor deyince Hamdi Tığsavaş’ı anmadan geçemeyiz. Hamdi kardeşimiz işi gereği girip çıkmadığı yer yoktur. Sevildiği için çok da davet alır.

Trabzonspor’u da sosyal medyayı da iyi kullanan, Trabzonspor’u yakından takip eden Hamdi kardeşimize sormak lazım.

Takip ettiğime göre bu aralar arabadan inmiş bisikletle geziyormuş.

Öyle benziyor ki fazla kiloları gidip yaza bomba gibi girmeyi hedefliyor.

Hadi bakalım kolay gelsin sana.

Ama bizi de Trabzonspor hakkında bilgilendirirse seviniriz.