Beklenen gün geldi çattı. Trabzon şehri için ayrı bir yeri olan Fenerbahçe, Trabzon’a lider geldi. Namağlup olan Trabzonspor ya galip gelerek kaldığı yerden devam edecek ve liderlik koltuğunu kapacak ya da sil baştan başlayacaktı.

Böyle bir avantajı kaçırılmaması gerektiğini düşünen Teknik Direktör Avcı karşılaşmaya Cornelius ile değil daha hareketli çok koşan Djaniny ile başladı. İlk dakikalarda kalesinde gol gören Bordo-mavililerde özgüven tavandı. Her şeye rağmen oyuna ayrı bir hikaye yazmak adına değişik taktikleri deneyen Trabzonspor, bunda da başarılı olmayı bildi. Bu sezon attığı gollerle takımına hayat veren Bakasetas Fener’e de gol atarak ilk yarının 1-1 bitmesine katkı sağladı.

İkinci yarıda da hızını kesmeyen bordo mavililer ezeli rakibe zor anlar yaşattı. İşte bunların birinde de oyuna sonradan giren Andreas Cornelius ile penaltı kazanıldı. Penaltıyı gole çeviren Bakasetas maçın adamı olurken takımını da 2-1 öne geçirmeyi başardı. Golden sonra eksik olmasına rağmen iyi performans gösteren sarı lacivertli ekibin büyük mücadelesine rağmen maçta son sözü Yusuf Sarı söyledi ve Trabzonspor sahadan 3-1 galip ayrılarak namağlup olarak liderlik koltuğuna oturdu. Avcı ile Trabzonspor daha çok güzel işler başaracağına inananlardanım. Kalın sağlıcakla...