Lige verilen ara Cuma günü sona eriyor. Yeni Malatya maçıyla ligin 2.yarısına başlayacağız.

Transferleriyle güçlenen takımlar, Şampiyon olmak, Avrupa'ya gitmek, sezon sonu küme düşmemek için mücadele edecekler. Şüphesiz ilk yarıya göre daha zor bir 2.yarı lider Trabzonspor'u bekliyor.

Nokta transferler yapmaya çalışan Trabzonspor, Şampiyonluğu en çok isteyen takım görünümünde. Saha içinde lider olabilecek oyuncuların takımda tutulması, konsantrasyonun iyi oyuna entegre edilmesi planlanıyor.

Avcı saha sonuçlarını rahatça alabilecek, takımı performans anlamında yukarıya taşıyabilecek yeteneklerle çalışıp sezon sonu ipi göğüslemek isteyen tarafta.

Yöneticilerimizle, teknik ekip arasındaki işbirliği, oyuncular arasındaki iletişim güzel. Yeni futbolcuların takıma katılması, ücret anlamında farkların olmaması temennimiz.

Hakemlerin hafta içi seminerde TFF, Kulüpler Birliği ve başkanlar nezdinde güven tazelemesi ligimize olumlu yansıyacaktır.

Spor camiasının lig bitmeden Trabzonspor'u Şampiyon ilan etmesine bakmadan tam kapasiteyle maçlara odaklanmalıyız.

Kombinelerin ve maç biletlerinin ucuz olması taraftarımız için sevindirici. Artık daha güçlü, daha inanan taraftarlar, takımlarına daha çok destek olmalı. Küfür ve kavga bize bu yolda zarar verecek en kötü şey.

Kazanmaya alışmıştık. Seriye hazır mısınız!