Galatasaray maça önde başladı ve ilk yarı kontra ataklarla oynayıp golleri buldu. Yediğimiz iki golde bizim yaptığımız hatalardan kaynaklandı. Topla oynama yüzdesi ilk yarı bizdeydi fakat goller rakipten geldi, bizim attığımız gol ise tamamen beceri golü oldu. Arkadaşlar hiç birimiz bilhassa ben Trabzonspor’un kötü olmasını hiç istemeyen bir kişiyim, şunu söylemek istiyorum bizim evladımız, bizim çocuğumuz diyoruz, yüklenmeyin diyor insanlar ee peki A.Ömür sana ne demek lazım şimdi, sana laf etmeyelim mi? Olmaz ederim sen ne yaptığını bilmiyordun sahada olmuyor Ömür olmuyor! Uğurcan bu golü yememen lazımdı, en çok sizin sahada mücadele etmeniz gerekir etmezseniz sonunuz gelir.

Maça dönersek, ilk yarı yüzde yüz penaltımız verilmedi.

Oyuncu değişikleri ikinci yarıya olumlu yansıdı, oyunu kontrolü altında tutan takım bizdik. Bitmiş Galatasaray’a 1 puan bıraktık, olsun. Şampiyonluk yolunda bu maçlar olacak. İnanmak lazım. İsmail Köybaşı ile olmayacak belli. A.Parmak nerde? Niye bizim evladımızı benim için ülke futbolunda en iyi orta saha oyuncusu olan bu oyuncuyu harcamaya mı çalışıyorsunuz. Olmaz özür diledi ve bu takımda banko oynayacak bir oyuncuyu böyle harcama Abdullah hocam, şans ver.

Genelde iyiyiz ve her gün üstüne koyup devam edeceğimize inanıyorum. Güveniyorum bu takıma. Söyleyeceğim tek şey bizim dediğimiz oyuncular bize faydalı olmuyorlar.