Sezonun ilk maçı, merakla heyecanla beklediğimiz bir maç. Maçın başlarında çok rahat gözüken ve oynayan bir Trabzonspor takımı vardı sahada.

Oyunun başlarında iki farkı bulduk ve akabinde yine aynı hastalık başladı geri oynama hastalığı farkı bulduktan sonra yine ortaya çıktı. Trabzonspor’da bireysel kalite ilk yarı direk ortaya çıktı. Bordo-mavililer, bu kalitede ki oyuncu topluluğuyla her zaman gol atar. Fakat sorun var arkadaşlar…

Savunma ve orta sahada. Nedenini bulmak lazım, bu takım hem atar hem de yer…

İlk yarı Fırtına farkı yakalamasına rağmen çok gol pozisyonu verdi rakibe. Bekler özellikle İsmail hazır değil, ilk yarı Peres golü yediğimiz pozisyonda kademe hatası yaptı. Olabilir fakat Serkan yapmış olsaydı Serkan’ı özellikle sosyal medya linç etmişti. Bütün futbolcular bizimdir, hepsi aynı kefededir.

İkinci yarıya skor avantajını korumak isteyen bir takım görüntüsünde çıktı Trabzonspor. Pas yaparak bir gol daha buldu Bordo-mavili takım. Ama anlayamıyorum Abdullah Avcı hocayı. Farkı yakalamışsın neden öne oynamıyoruz neden farkı artırmıyoruz? Bunları yapacak oyuncu topluluğu var elimizde. Yavas yavaş sezona hazırlanıyoruz. Bu takıma inanmak ve desteklemek gerekir. Şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor’dur.

Karşılaşmada bana göre maçın iki adamı vardı. Biri Bakasetas, diğeri Djaniny.

Farkı bulduktan sonra lakayt oynamaya başlayan oyuncularımıza tavsiyem ‘yapmayın başkaları bizi böyle yakalarsa perişan ederler.’

Son olarak Tebrikler Trabzonspor, Roma’yı yakmaya az kaldı.