Bu İstanbul'daki Olimpiyat Stadı sanki bizim için yapılmış. Ne zaman orda oynasak kazanan hep biz oluyoruz. Öyle böyle de değil hani. Bildiğin ışıklar içinde, karnaval havasında.

Finallerin takımı Trabzonspor, lig öncesi Süper Kupa'yı rahat bir şekilde alarak gövde gösterisi yaptı. Rakibe hiç pozisyon verilmedi, maçın her bölümünde net bir şekilde ayakta kalarak, stattaki binlerce seyirciye zevkli bir oyun sunuldu.

Maç öncesi eleştirilen ofansif kadro umudumuza çiçek oldu. Biz Trabzonspor seyircisi olarak hücum futbolu sevdiğimizi herkes bilir. Bu açıdan hak edilen oyun ve sonuçlara şimdiden hazırlıklı olun.

Sivas takımı maçın başında adam adama oynamaya, alan daraltıp pres yapmaya, organize olmamızı engellemeye çalıştı. Bunda bir nebze başarılı oldu ama maçın ilerleyen bölümlerinde oyuncu ve taktik gücü üstün olan Trabzonspor maça ağırlığını koydu. Tabi bunda etkili olan en önemli nokta zamanında gelen Cornelius golleriydi. Rahatladık, rahatlattık...

Orta sahada geçiş oyunlarını Hamsik hızlı yapmaya çalıştı. Sadece o sıkıştığında diğer iki oyuncu onun görevini yapmalıydı ama onlar da Sivaslı oyuncular tarafından hep rahatsız edildiler. Ön taraf için Bakasetas, Ömür ve Vişça yetersiz gibi görünse de aslında oyunun iki tarafını oynadıklarını belirtmemiz lazım. Günümüz futbolunda takım savunması hep birlikte yapılır hatırlatalım. Bunu başarmak bize çok şey katacak göreceksiniz.

Dün gece yeni sezon için yapılan transferlerin hepsi çok iyiydi. Trezeguet çok dinç, çok teknik. Larsen çok güçlü, çok iştahlı ve çok dikkatli. Eren çok efektif, çok sağlam ve çok hızlı. Hepsi yerinde transferler tebrik ediyorum..

Stoperde sağda oynatılan Dorukhan'a pek iş düşmedi. Kaptan Uğurcan yorulmadı bile.

Geçen sene Nwakeame geri gelmediğinde orta sahanın, defansın bile bozulduğunu çok kez demiştik. Trezeguet bu anlamda bize çok şey kattı. Dün gece herkes kendi görevini layıkıyla yaptı ve neler olduğunu gördük.

Süper Kupa'yı aldık. Şimdi sırada bu senenin en önemli hedefi Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başarmakta. Aynı özgüveni, aynı cesareti, aynı mücadeleyi ve aynı dikkati bu klasmanda da göstermeliyiz.

Vizyona çıkma zamanın geldi ŞAMPİYON !!!