En çok önem verdiğimiz derbi maçı geldi çattı. Maça beklemediğimiz kadroyla başladık. Oyuna rakip Fenerbahçe önde baskı yaparak başladı ve hiç beklemediğimiz bir pozisyonda golü attılar ve öne geçtiler.

Erken yenen golden sonra rakip üstümüze gelmeye ve önde baskıya devam etti. İlk yarı oyunda etkili olamadık sol tarafımız Nwakaeme ve Denswil maça kötü başladılar, etkili olacağımız taraf etkisiz kaldı. Bence Abdullah hoca maça yanlış kadroyla başladı ama doğru bitirdi. İlk yarı rakip eksik kalınca çok top yapmaya başladık ve golü bulduk. İkinci yarı rakip 10 kişi oynayacağı için baskı kurup maçı rahat alırız diye düşündük fakat çok pas yapıp gol bölgesine topu getirememek sıkıntı olmaya başladı.

Abdullah hoca yerinde değişiklerle maça damgasını vurmuştur. Sorun şu sadece kenarlara inip orta atmak varken, çok yanlara pas yaparak pozisyon üretemedik. Fenerbahçeli oyuncular yerden kalkmadılar ve zaman geçirmeye çalıştılar. Buda bizi zor durumda bıraktı, yıldız oyunculardan bir şeyler beklerken Yusuf Sarı sahne aldı ve dün akşamki anlamı galibiyette büyük rol oynadı. Sakatlıklar sıkıntı verebilir ilerleyen haftalarda ama Trabzonspor bir şekilde bununda üstesinden gelir. Dorukhan’a ayrı bir parantez açmak istiyorum. Kırk yıldır bu takımda oynuyormuş gibi sahada mücadele etmeni tebrik ediyorum. Budur işte istemek ve zorlamak tebrik ederim Dorukhan. İnanmak başarmanın yarısıdır ve biz inandık kazandık.