Futbolda gösterilen başarılar, şüphesiz taraftarda beklentileri arttırır. Beklentisi artan taraftar çok eleştirir, çok yorum yapar, bol transfer haberi kollar. Milli takımlara gönderilen oyuncuların performanslarını gözler. Hazırlık aşamalarındaki kampı, hazırlık maçlarını yakından takip eder. Parça parça oluşan bu süreci bir bütün olarak değerlendirir.

Takımımıza gelecek olursak, onların konumu daha önemli. Psikolojik anlamda mutlu olan yönetim, teknik heyet ve futbolcular özgüveni yüksek birer potansiyele dönüştüler. Sponsorlar, yatırımlar, gelecek için bütçe ayarlamaları, dokunuşun birinci basamağında yer alan kriterler.

Önümüzdeki sene ortalama 50 maç yapacağımızı düşünürsek, maaş yükü kotası aşılmadan, sakatlıkları da hesaba katarak önümüze bakmalıyız.

Takımımızda ve Milli takımlarında başarılı olan yabancı oyuncularımızı izlediğimizde transfer anlamında genel anlamda olumlu adımlar attığımızı belirtebiliriz.

Takımımızdaki pozitif hava gelecek için bizleri en büyük favori yaptığı kuşkusuz.

Başka takım başkanları gelecek sezon için her ne kadar algı yaratıp, başarısızlıklarını bize atıfta bulunarak halletmeye çalışsalar da sıkıntıya düşecekleri kesin.

Unutmasınlar ki başarı, başarıyı getirir.

Gelecek yıllar için sloganımız "Bundan Sonra Her Sene" .