Bu  kadro ne öldürür ne de güldürür. Takım ve kolektif oyun yok. Çok sıkıntı çeker bu  ekip bence.. İlk yarıda  pozisyon kısırlığı yaşanan maçta ikinci yarıda tempo az da olsa artış gösterdi.
Trabzonspor’un 90 dakika süresinde pas yaparak değil de kendi alanından öne atılan uzun  topları tercih etmesine bir anlam veremedim. Savunmada az hata yapan bir görüntü varsa bile orta alanda hiçbir oyun kurgusu ve ileride topu tutan oyuncu yok gibiydi.
Trabzonspor’un kendi değil bana göre ismi oynuyordu sahada. Bu kadar oyuncu alındı. Ne üretim var ne de pozisyon. Bir kere arkadan destek veren yok. Golün planlamasının bölgede oynayan  Mehmet Ekici, Fatih ve Constant hiçbir varlık gösteremedi. Vahid Hoca’nın öğrencileri futbolu durarak oynamaya devam ederlerse çok zor maç kazanırlar. İlk yarıda sahada olmayan bir takım olarak gözüktü Trabzonspor.
İkinci devre ise bir atımlık barut gibi parladı tek forvet oyuncusu olan Deniz Yılmaz.. Önde baskı yapan bir o  vardı. Zeki’nin şık ortasına ön direkte koyduğu ayak Kayseri Erciyespor’un üst direğinde patlaması ve ardından Constant’ın ara pasıyla bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Deniz iki pozisyonu değerlendiremeyince Bordo-Mavililer için büyük şansızlıktı. Deniz’in sakatlanmasının ardından Trabzonspor hücumu ve gölü değil kalesini düşündü ve korudu. Çünkü yapılan  oyuncu değişiklikleri bunu gösterdi.
Bu Trabzonspor ne zaman düzelir. Futbolda kimse buna bir süre veremez. Çünkü dünkü maçta sahadaki oyuncular birinci sınıf değil ancak ikinci sınıf oyuncu göstergesi içindeydi. Kısaca, zor dostum zor demek düşüyor bize..