Maçın yıldızı kuşkusuz üç asist ve iki gole imzasını atan TREZEGUET'ti. Takım arkadaşlarını maç sonuna kadar ateşleyen bir oyuncu olarak zihinlerden asla silinmeyecek. Kasımpaşa çok ta büyük olmayan bütcesiyle bu kadroyu kurmuş. Takımın başına da başarılı ve özverili Kemal Özdeş'i getirmiş.Oyunun ilk yarısı Kasımpaşa lehine 3-1 skorla sona erdi.

Kasımpaşa çok iyi bir takım. Bir hedefi yok. 40 puanı var Trabzonspor maçına gelene kadar.Bütün bu olumsuzluklara karşın ilk yarıda Trabzonspor karşısında ofansif futboldan vazgeçmedi. 11.dakikada Diagne, 22.dakikada Trezeguet ve 46.dakikada Menson Trezeguet'in asistini çok iyi bir vuruşla Trabzonspor'u adeta çökerttiler. Kasımpaşa ofansif futbol oynadı dedik hem de hiç zorlanmadılar. Kendi sahalarında oynarcasına oyunu Trabzonspor yarı sahasına forse ettiler. Kucka, Sosa, Olcay ve Onazi tatili erken başlattılar. Bu nasıl bir oyun anlayışıdır. Rıza hocam eserinle öğünebilirsin. Hedefin var. Olmasa bu kadar yüklenmeyeceğim. Okay yine savunmanın göbeğinde. Hubocan yanında uzun oyuncuları olan Kasımpaşa karşısında çok çaresiz kaldılar. Hakkını yemeyelim bu kadar kötü bir oyun olmasına karşın Burak'la üç kez,Olcayla bir kez gole çok yaklaştılar. Ramazan Trabzonspor'un bu gol arayışlarını başarıyla engelledi . Trabzonspor 17.dakikada Novak ile bir gol yakaladı. Aslında Trabzonspor ilk yarının son 10 dakikasında baskılarını çok artırdı.Çok pas hataları yaptılar.İleriye çok adamla çıkamadılar. Yanlış koşular yaptılar. Kasımpaşa takım oyununu basite indirerek güçlü oyuncuları ile sonuca çok rahat gittiler.

İkinci yarıda da temposu çok yüksek bir maç seyrettik.Sahada adeta dolaşan pas trafiği bir türlü beceremeyen Trabzonspor'lu oyuncular bu yarıda da çok top kaybettiler. Kasımpaşa 59 .dakikada Trezeguet ve 74.dakikada Diagene gol sayısını beşe çıkarınca Trabzonspor dağıldı. Bu arada önce Hubocan ardından Okay kırmızı kartla oyun dışı kaldı.Rıza Hocam Abdülkadir yedek kulübesinde ise ilk onbirde niye yok. Kendi sahanda oynuyorsun Durıca neden yok. Savunma adeta dağıldı.Yazık değilmi kırmızı kartla oyun dışında kalan Trabzonspor'lu oyunculara. Olcay'ı her maçta oynatmak zorundamısın. Avrupa bir hedefti. Sayende o da zora girdi. Oysa Trabzon camiası seni çok sevmişti. Atom karınca 'yı yok ettin yolun açık olsun.