Tunalar Ford Trucks yetkili satış ve servisi ilk olarak 2015 yılı itibarıyla Samsun’da İlkadım ilçesinde, İkinci Ford Trucks bayiliği 2016 yılında Trabzon’da Çağlayan mevkiinde hizmete sunuldu.

Samsun ve Trabzon Plazalarımızda tecrübeli ve devamlı eğitim alan 40 kişilik teknik personel kadrosu özel ekipmanlarıyla motor tamiri, rektifiye ve bakımını kusursuz bir şekilde yapmaktadır.

Tunalar Satış sonrası hizmetlerinin üstün hizmetlerinden biri olan, mobil servisi sayesinde yerinde bakım ve belirli onarım işlemlerini başarıyla sürdürüyor. Ayrıca müşterilerine yerlerinde ziyaret ederek müşteri memnuniyetini arttırıyor.

Euro Servis desteği sayesinde Uzman ekipler müşteriler için 7gün/24 saat sahada hizmet vermektedir.

Zorlu arazi koşulları için özel tasarlanmış 4×4 yol yardım araçlarla yağmur, çamur ve kar demeden kesintisiz hizmet veriyor.

Eğitimli ve deneyimli kadrosuyla satış ve satış sonrası olarak, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Çorum, Tokat, Amasya ve kısmen Kastamonu olmak üzere 13 ilde hizmet sürdürüyorlar.

Son teknoloji ürünü araçlardan daha fazla verim almak için araç kullanıcılarına, birçok rakiplerinde olmayan Sürücü Teknik Eğitim desteği veriliyor. Bu destek sayesinde operasyonel maliyetlerinizi düşürerek sürücü hatalarını en aza indiriliyor. Özelikle Euro 6 motorlu araçlar son derece teknolojik özelliklere sahip olup kullanıcılarının mutlaka teknik eğitim almaları gerekmektedir.

Whatsapp danışma hattı ile Randevu işlemleri, servisteki araçların takibi, fatura bilgisi öğrenme gibi konularda 7/24 hizmet verilmekte.

Editör: Haber Merkezi