Ligin son karşılaşmasında Trabzonspor sahasında Ligin en alt sırasında bulunan K.Karabükspor'u konuk etti.K.K arabük sanki ligden düşen bir takım hüviyetinde değildi.

Tirübinler boştu. Ramazan'da iftar vaktinin maç saati içinde olması haliyle seyircilerin maça ilgisini azalttı.Koca 45dakikada her iki takım içinde iyi şeyler söyleyemiyorum.

Maç öncesi spiker Rıza Hoca’ma soruyor; kadrolar açıklandı. Ama genç oyunculardan hiç birisi ilk 11 de yok Hocam.Bu konu ile söyleyeceğiniz bir açıklama var mı? Hocamın cevabı çok düşündürücü. Matematiksel olarak 5.ciliği daha garanti edemedik. O nedenle bu maçı kazanmak zorunda Trabzonspor.

Şimdi ben sayın Hocama ne söyleyeyim. Korkunun ecele faydası yok ki Hocam. Bero'yu oynatıyorsun.Nasıl oyuna devamına katlanabiliyorsun. 5. olsan ne yazar. Yapma hocam gider ayak bu egoistliği yapma.Trabzonspor'un Rıza Hoca’mla yollarını ayırması en güzel bir karar. Her iki takımın da 45+2 de sadece 1'er ciddi akını var.Orta sahada geçen bir karşılaşma olunca her iki takımda golle buluşamadı. Her iki takımında oldukça fazla pas hataları yaptılar.

İkinci yarıda çok farklı bir Trabzonspor vardı.Orta sahada egemen olan,oyunu çabuk ileriye yıkan ve kanatlardan gelip K.Karabuk savunmasını bunaltan Bordo Mavililer bekledikleri gole 65.dakikada Sosa'nın kaleye paralel pasında Preira yakın direkte topa sadece dokundu.

Her iki takımın oyuncu değişikliklerinde oyuna daha da hakim olan taraf Trabzonspor'du.88.dakikada Yusuf Yazıcı,92.dakikada yine Pereira farkı üçe çıkardı.Bu skorla Rıza Hocam 5.liği garanti etmiş oldu.Hocamın gözü aydın.Her şeye karşın verdiği emeklere teşekkür ediyorum.Seni unutmayacağız Hocam. Güle Güle..