Aslında tarzım değildir sosyal medya klavye delikanlılarına cevap vermek.  Fakat bazen eleştiriyi öyle abartıyorlar ki, öyle acımasız boyutlara taşıyorlar ki insanın sabır sınırlarını adeta zorluyorlar. Siz ne kadar kaçarsanız kaçın bir iki kelam etmekten ne yazık ki kendinizi alamıyorsunuz. Sizi tartışmanın ortasına çekerek emellerine  yine  onlar ulaşıyor. Haklı, hakaret teşkil etmeyen eleştirilere her zaman eyvallah. Bu tür eleştirilere kim boynum kıldan ince demez, bir şeyler alarak yolunda ilerlemez.  Ama kantarın topuzunu kaçırılan eleştiriler içinde kimse kusura  bakmasın orada bir duracak. Zannediyorlar ki dünya sadece kendi etraflarında dönüyor. Her istediğimizi yapar her şeyi dinlendiririz.

Hayır arkadaş kim olursa olsun insanlara hakaret  etme, itibarsızlaştırma hakkını kendinizde bulamazsınız. Şenol Güneş benim babamın oğlu değil. Beşiktaş Galatasaray derbisinden sonra aslında yapmadığı bir hareket sonrasında onu linç ederek yerden yere vuranlara, hatta unutanlara Güneş’i bir hatırlatayım istedim. Trabzonspor’dan gururla bahsediyorsak, her yerde göğsümüzü  gere gere 7 şampiyonluğumuz  var diyorsak, Dünya 3.’cü olmuş Milli takımımızla övünüyorsak, işte Şenol Güneş bu başarılarının tam göbek merkezindeki isimdir. Siz ne kadar bakar kör olursanız olun bu gerçeği değiştiremezsiniz.

Bunları yok saymak ihanetten başka bir şeyde değildir. Şimdi birileri sırf masa başında kendini tatmin etmek için klavyesinden hakaret derecesine dökülen sözcüklerle Güneş’i karalama kampanyasına çanak tutuyor.  Sanıyorlar ki herkes bu linç girişimine alkışla karşılık veriyor. Sadece kendini kandırıyor pis dünyasında yoğrulup gidiyor. Çamur atarak Güneş ismini kirlettiğini zannediyor ama batağa gömülmüş karanlık dünyasında  çırpınıyor.

Hatırlayın 3 büyüklerde şampiyonluk yaşamış, rengini belli etmiş, gelip Trabzonspor’un ekmeğini yemiş futbolcuların Trabzonspor’da  baş tacı edildiğini. Tabii bizde yabancı hayranlığı hat safhada bunu da inkar edecek değilim.  Şimdi kalktınız Trabzonspor’un efsane kadrosunda  yer alan her kötü sonuçtan sonra ‘hani gelse’ diye ellerini duaya açanlar Şenol Güneş’i yerden yere vuruyorlar.  Yapmayın beyler. Bu kadar kendinizle çelişmeyin. Bu kadar içinizde nefret biriktirmeyin.  Bu kadar kolay mı değerleri silmek, onlara sırtını dönmek. Yarın yine Şenol Güneş ismi Trabzonspor için telaffuz edilecek ve bu acımasız eleştiri yapanlar onu omuzlarda alıp gezdirecek. O zaman Güneş değil utanan siz olacaksınız. Hatırlatayım istedim…