Teknik ya da taktik düşünceler bakımından yorumlanmasının gerçekçi olmayacağı bir maç. Ancak, amacı olduğu düşüncesini alana daha çok yansıtabilen Karabük oldu. Ünal Kahraman, gelecek sezonun planlamasının bir süreci olarak kalan maçları değerlendirirken, Rıza Çalımbay, skor ve lig sıralamasında edineceği yeri antrenörlük kariyerine not etmek amacındaydı.

Ta ki 65.dakikaya kadar. Bu dakikada Pereria’nın golü ile öne geçince, gelecek sezon, öze dönüşün aktörleri olabilecek isimler birer birer oyun alanında görmeye başladık.

Gördüğümüz, biz de oynayabiliriz, biz de yapabiliriz diyebilen Trabzon’un futbol yetenekleri , Hüseyin Türkmen ve Batuhan idi. Keşke, daha önceki oyunlarda bu fırsatlar verilseydi.

Trabzonspor’un ligin en dirençsiz takımı karşısında bile, pozisyon yaratma ,oluşturmada yetersiz kaldığına tanık olduk. Bunun nedeni Ersun Yanal ile başlayan ve Rıza çalımbay’ın futbolcuların da oluru ile değiştirmediği tek seçenekli ”Burak Yılmaz” bir hücum anlayışı formatını benimsemeleriydi.

Bugün 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve spor Bayramı. Ulusumuzun bayramını kutlarken, Türk sporuna ve Trabzon sporuna katkıları ile değer katan herkesi rahmetle anar, yaşayanlara sağlıklı bir gelecek dilerim.