Evet… Fırtına tüm engellemelere rağmen #olacağızda diyor. Hüseyin hoca kendini çok iyi yetiştirdiğinin kanıtı Fener maçı öncesi öğrencilerine verdiği taktik ve eğitim boşuna olmadığını gördük.

Maç başlar başlamaz Fenerbahçe’nin attığı gol gerçekten herkes gibi bende de şok etkisi yarattı. Nedeni ise Fener’den böyle bir hamle beklenmiyordum.

Neyse ki Fener 90 dakika boyunca yapabildiğini o anda yaptığını sonradan anladık.

Bordo mavililer işi baştan boşladı ama ilerleyen zamanlarda hatasını telafi etti. Özelikle maça ağırlığını koyduğu anda beklenen oldu. Hakem Palabıyık Trabzon aleyhine verdiği kararlarla durdurmaya çalışması da yetmedi. Trabzon’un gol kralı Sörloth’un enfes golünün ardından gelen 2. golle Fener yıkıldı. Zaman zaman kaleyi yoklayan Fenerbahçe Uğurcan’ı hesaba katmadığından mağlubiyete boyun eğmek zorunda kaldı.

Trabzonspor sahadan galip ayrılmasına rağmen hakemin tartışılan kararları maça damgasını vurdu. Taa ki Bordo- Mavililer’in karşılaşmayı önde bitirmesine ramak kala gerçek kararlar alınca Fenerli futbolculara geciken kartlar yağmaya başladı. Trabzonspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Büyüksün Trabzonspor...