Haftalardır Spor Toto 1. Ligi’nde lider olan ve Süper Lig için gün sayan Çaykur Rizespor, konuk ettiği Giresunspor’u zor da olsa 1-0 yenerek sahadan 3 altın puanla ayrıldı.

Yeşil-Mavililer ligin ilk yarısında 3-2 yenildiği rakibinden rövanşı da almış oldu.

Seyirci ve hasılat rekorunun kırıldığı Rize’deki bu maçın 90 dakikası baştan sona büyük çekişmeye sahne olurken, Atmacaların bu galibiyetinde golü atan gol kralı Samudio ve kaleci Gökhan Akkan’ın rolü büyüktü.

Son iki haftaya 63 puanla lider girmeyi başaran İbrahim Üzülmez ve öğrencilerini bir kez daha tebrik ediyor ve cumartesi günü Ümraniyespor deplasmanı için de şimdiden başarılar diliyorum.

Rize’den puansız dönen ve cumartesi günü de komşusu Samsunspor ile kader maçı yapacak olan Metin Diyadin ve öğrencilerine bu çok zorlu maçta da başarılar diliyorum.

Çaykur Didi Stadyumunda 6090 kişinin 35.645 TL ödeyerek izlediği maçı yöneten Ankara bölgesi hakemlerinden Özgüç Türkalp ve arkadaşları çok başarılı bir yönetim gösterdiler.

Rize’deki bu derbi maçı Rizespor’un eski kaptanlarından olan eski spor bakanı Faruk Nafiz Özak ve arkadaşları da büyük bir heyecanla izledi.

Bu arada Sivasspor’a 2-0 yenilen Rıza Çalımbay ve öğrencilerine de geçmiş olsun diyerek yazımı sonlandırıyorum.