Trabzonspor son altı yılın en iyi sezonunu geçiriyor.
Trabzonspor’da mücadele,oyunu bırakmama,hırs, istek, arzu, birlik ve beraberlik,yardımlaşma, kaybetmeme duygusu, kazanma arzusu, birbirine destek ve iştahlı oyun oyun gibi bir çok önemli unsur ön plana çıkıyor. Aman nazar değmesin.Bunlara daha çok futbolun içinde olan unsurları katabiliriz.Trabzonspor’da bunları yaptıranlar aynı, yapanlar aynı, yönetenler aynı. Herkes görevini en iyi şekilde yapıyor. Hem geçen sezon hem de bu sezon. Alkışlar,inşallah böyle devam eder.

Trabzonspor bu sezon üç kulvarda yarışacak.Süper Lig Avrupa Ligi ve Türkiye kupası olmak üzere. Baktığımızda Beşiktaş karşısında alınan net bir galibiyet, arkasından UEFA Avrupa Ligi’nde Basel karşısında ortaya konan oyun ve son haftada Karadeniz derbisinde zor hava ve saha şartlarında alınan galibiyet. Burada Çaykur Rizespor’a da haksızlık yapmayalım. Onlarda müthiş mücadele örneği gösterdiler.Trabzonspor’un gollerde tüm takım olarak sevinmesi, gol yiyince maçı bırakmaması,bunların takımdaşlık olgusunu öne çıkartıyor.
Trabzonspor için güzel günler hep yaşanıyor.Yaşanmaya da devam edecek gibi geliyor bana. Milli maç arasında moralli girmek, izinlerini iyi bir şekilde geçirmek tüm oyuncuların ve teknik kadrosun hakkıdır. İzinden dönüşte sakatların iyileşmesi ve zaman kazanılmasında çok önemli. Üç kulvarda mücadeleye devam eden Trabzonspor, yoluna emin adımlarla devam edecektir.
Maçlardan sonra oyuncuların yüzünde mutluluk ifadeleri hep görünüyor. Takım olarak yönetim, teknik kadro, futbolcular ve en önemlisi de Trabzonpor taraftarlarının istek, arzu ve desteklerini arttığını da gözlemliyorum.
Hayata tutunmanın en önemli maddesi hep gülmektir. Çünkü gülmek insanın hayatını uzatır. Galibiyetler, beraberliklerin hepsi sevindiricidir. Oyuncuların, teknik kadronun, yöneticilerin, taraftarların enerjisini yükseltir. Enerji her işte olduğu gibi futbol oyununda da önemlidir. Trabzonspor’da ayrımsız her grubu tebrik ediyorum. Devamını da bekliyorum.
Mücadelenin bitmediği yerde başarı gelir.
Kazanmaya devam.