3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Hekimoğlu Trabzon, aşırı nem altında oynadığı müsabakayı zor da olsa kazanmasını bildi.

Emrullah, Savaş, Mercan, Cafercan gibi tecrübeli oyunculardan oluşan Hekimoğlu Trabzon, 90 dakika boyunca oynadığı futbolla vasatın üzerine çıkamazsa da tecrübesiyle işi bitirdi. İlk yarıda her iki takım gol yollarında etkisiz kalırken kontrollü futbolu tercih ettiler. İkinci yarıda ise ev sahibi takım istediği golü penaltıdan Cafercan'ın ayağından buldu. Beraberlik  golünü ise çok acemice yedi. Ceza alanı içerisinde hiç gerek yokken Dede Çelik, rakibine kontrolsüz güç kullanınca karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını çaldı. Penaltıdan gelen beraberlik golünden sonra kulübe hamleleri başladı.

Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, orta alandan yaşlı kurt Emrullah'ı çıkartıp yerine Taşkın'ı, Furkan'ın yerine Savaş'ı son hamle olarak da Miraç'ın yerine Hakan'ı aldı.

Bu hamle konuk takımın kalesindeki baskıyı oluşturmaya yetti. Hakan Aydın, takımının galibiyet golünü atarak Hekimoğlu'nu üç puanla tanıştırdı.

Dolu tribünlerde oynanan müsabakaya ilki de büyüktü. Hekimoğlu Trabzon, saha içerisinde çok oturmuş bir takım olmasa da saha dışında tam bir profesyonel ekiple idare ediliyor. Ahmet Suat Özyazı Stadı'na bu haliyle stadyum havası kazandırmışlar. Vali Yücel Yavuz'un da son bölümünü izlediği karşılaşmada Celil Hekimoğlu, iyi bir ev sahipliği yaptı.