Sevgili Sonnokta okurları, bir Pazar günü daha sizlerle birlikteyiz.

Geride bıraktığımız haftada neler yaptık gelin hep birlikte bir göz atalım.

Yine siyasetin nabzını sonnokta gazetesi belirledi.

***

CHP Trabzon eski milletvekili Sayın Volkan Canalioğlu’nun Cumhuriyet Halk Partisi’nden Büyükşehir’e aday olmayacağını sonnokta gazetesi olarak gündeme ilk biz taşıdık.

Marka olduğunu iddia eden bazı basın kuruluşları da bizi takip ederek özel logolarıyla birlikte haber yaptılar.

***

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirerek üniversitenin hem sorunlarını, eksikliklerini hem de hedeflerini konuştuk.

***

Akçaabat’ta 5 dönemden beri belediye başkanlığı yapan Şefik Türkmen ile geniş bir röportaj yaparak ilçede yapmış olduğu çalışmaları, sorunları ve ilçede hedeflenen projeleri dinledik.

***

Dövizdeki dalgalanma nedeni ile ameliyat olamayan ve işitme kaybın yaşayan minik Elif Satılmış’ın ve ailesinin sesi olmaya çalışmıştık. “Minik Elif’e Ses Olun” başlıklı haberimiz büyük ses getirmiş ve ulusal medyada da gündem olmuştu.

Minik Elif, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat oldu.

Bu haberi de sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşadık.

***

AK Parti’nin Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nun İYİ Parti Genel Başkanı Koray Aydın’ı Trabzon Havalimanı’nda ellerinde çiçeklerle karşılamasını ‘Bıçakçıoğlu İYİ Parti’ye göz kırptı’ şeklinde manşetten vererek kamuoyuna yine ilk olarak biz taşıdık.

***

Bir haftayı daha bu şekilde sonlandırırken bizi takip etmeye devam edin diyoruz.

Kalın sağlıcakla.