Kıymetli Sonnokta okurları, bir haftayı daha geride bıraktık.

Geride bıraktığımız haftada neler yaptık gelin birlikte bir göz atalım.

***

Her zaman olduğu Trabzon’da siyasetin sıcak nabzını yakından takip ettik.

AK Parti’nin Trabzon’da ilçe belediye başkan adaylarını açıklamasının ardından bazı belediye başkan aday adayları ile bir belediye başkanının bağımsız aday olacağını sizlere aktardık.

Hayrat’ın mevcut Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu’nun, Dernekpazarı’nda eski ilçe başkanı Zevi Avni Usta’nın, Çarşıbaşı’ndan Kamuran Çalış’ın ve MHP’den aday olan ancak ittifak nedeniyle aday gösrerilmeyen Ramis Sunguroğlu’nun bağımsız veya farklı bir partiden aday olabileceğini manşete taşıyarak ‘Bağımsız Depremi’ manşeti ile sizlere duyurduk.

***

Muhtarlık ve belediye başkanı seçimleri için Ortahisar’dan yoğun bir şekilde oy gittiği öğrenilirken konuyu detaylıca araştırarak Ortahisar’dan şimdiye kadar 15 bine yakın seçmenin kaydının alındığını tespit ederek bu önemli durumu kamuoyuna duyurduk.

***

İller Bankası Trabzon Bölge Müdürü Volkan Bektaş Genel Müdür Yardımcılığına getirilmesini Bektaş’ın yerine ise Daire Başkanı Artvinli Yusuf Büyük getirileceğini siz değerli okuyucularımıza aktardık.

***

31 Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti adaylarının belli olmasının ardından gözlerin çevrildiği Millet İttifakı’nda 3 ilçede yaşanan krizi sizlere duyurduk.

***

Rize, Ordu ve Samsun’a kenevir üretim izni verilmesinin ardından Trabzon’un bu kapsama alınmamasına yönelik şehirde oluşan tepkilere geniş yer vererek ‘Trabzon’un neyi eksik’ başlığıyla kamuoyunun dikkatini çektik.

***

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı Kelkit Havzası’nda Küçükbaş Hayvancılığı ve Kooperatifçiliği Geliştirme Çalıştayı’na gazetemizde geniş yer vererek Hısarcıklıoğlu’nun tarım ve hayvancılığa önem verilmesi gerektiği yönündeki açıklamalarını sizlere aktardık.

***

Trabzon eski Belediye Başkanı ve 24. Dönem Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Trabzonlu Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için sahaya indiğini ilk olarak sizlere duyurduk.

***

Önümüzdeki hafta yine birlikte olmak dileğiyle hoşça kalın...