Merhaba kıymetli okurlarımız, bir Pazar günü daha sizlerle birlikteyiz.

Geride bıraktığımız haftayı, dopdolu bir gündemle geride bıraktık; geçen hafta neler yaptık gelin hep birlikte bir göz atalım.

***

Siz değerli vatandaşlarımızın sorunlarını gündeme taşımaya devam ediyoruz. Beşikdüzü’ndeki vatandaşların, Beşikdüzü Lisesi ve Beşikdüzü Ortaokulu’nu içinde bulunduran alanın, yapılan kentsel dönüşümle birlikte TOKİ konutlarının yerleşkesi olmasına tepki göstermelerine gazetemizde geniş yer verdik.

***

Trabzon’un Tonya ilçesinde başına telefon direği düşmesiyle hayatını kaybeden Mustafa Tomar’ın ağabeyi Abdullah Tomar, gazetemize açıklamalarda bulunarak yeni ölümlerin yaşanmaması için Tonya’daki çürük direklerin ortadan kaldırılması gerektiği yönündeki uyarılarına gazetemizde geniş yer vererek yetkililerin dikkatini çektik.

***

Trabzon’da hastanelerde yaşanan sorunları en çok gündeme taşıyan gazete olarak KTÜ Farabi Hastanesi’ndeki yaşanan skandalı yine kamuoyunun gündemine taşıdık. KTÜ Farabi Hastanesi’nde ameliyatlık hastanın yakınlarından ameliyat teli istenmesini gazetemizde manşetten verdik.

***

2018 LGS öğrencilerinin performansı sonuçlarına göre Trabzon’un hem genel puan alanında hem de Türkçe, Matematik, Fen bilimleri dalında Türkiye birincisi olmasına gazetemizde geniş yer verdik.

***

Trabzon’da ilçe belediye başkanlarının gerçekleştirdikleri yatırımları, ilçelerinin sorunlarını dinlemeye devam ettik. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ile Şalpazarı’nı konuştuk.

***

Doğu Türkistan’da yaşanan insanlık dışı uygulama ve asimilasyon politikalarına karşı Trabzon’daki STK’ların ortak tepkilerini gazetemize taşıdık.

***

Trabzon’un Araklı ilçesi Kaşıkçı mevkiinde tekniğe aykırı bir şekilde yapılan hafriyat dolgusuna ‘Altı Çöplük Üstü Park’ başlığıyla gazetemizden manşet vererek kamuoyunun dikkatini çektik.

***

Trabzon’un en önemli turizm merkezlerinden biri olan Sera Gölü’ndeki çamurun tam manasıyla temizlenmemesine geniş yer verdik.

***

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün Trabzon’daki işsizliği TBMM’ye taşımasını gazetemizde yer verdik.  

***

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ile Tonya’yı konuştuk.

***

Bir haftayı daha bu şekilde sonlandırırken bizi takip etmeye devam edin diyoruz.

Kalın sağlıcakla.