Milli maç araları hep zordur. Milli takımlarda oyuncusu fazla olan takımlar hep sorun yaşar. Sezon başı olduğu için ekip olmak için milli aralar fırsat olsa da milli oyuncu fazlalığı bir o kadar dezavantaj. Milli takıma gidenlerin, sakat, yorgun dönmesi kaçınılmaz birer etken. Trabzonspor dün akşam tamda bunun bedelini ödedi. Sezon başı kampı bir arada olmayan oyunculara bir darbede milli takımlardan geldi!

Ev sahibi takım maça golle başladı. 4.dakikadaki beklenmedik gol ev sahibi takımı morallendirdi. Rodellaga’nın gol yollarındaki hovardalığı ilk yarıdaki skoru değiştirmeye yetmedi.

Saha içerisindekiler skoru değiştiremeyince kulübe hamlesi geldi. Teknik Direktör Ünal Karaman; Olcay Şahan’ı dışarı alıp ikinci yarıya Abdülkadir Ömür ile başladı.

Oyun kontrolünü eline alan Bordo-Mavili takım Pereira’nın ayağından mutlak bir golü kaçırdı. Trabzonspor kaçırdıkça ev sahibi takım umutlandı!

Karaman ikinci hamlesini Amiri ile yaptı. Nwekaeme’yi dışarı aldı.

Bu hamlesi de işe yaramadı.

Son çare Ekuban'a sarılan Karaman bu futbolcudan da faydalanamadı.

Futbol böyle nankör bir oyun. Galatasaray'ın Alanya'ya 6 attığı, Trabzonspor'un Galatasaray'a 4 attığı bir ligde Alanyaspor, 3 puanı tek golle alabiliyor.

Milli araların sorun olduğunu söylemiştik. Öyle de oldu.

Trabzonspor milli takımlardaki oyuncularının bedelini dün akşam ağır ödedi.