Trabzonspor sahasında oynadığı son maçında Beşiktaş’ı ağırladı. Bordo-Mavililer, maça fırtına gibi başladı. Maçın başından sonuna kadar oyuna hakim oldu. Oynayana, oynatana ve seyredene keyif veren bir Trabzonspor izledik. Futbol adına yapılması gereken herşeyi yaptılar. Yardımlaşma, hücumda çoğalma, rakibi oynatmamak, şut atmak, ikili mücadeleleri kazanmak, dönen topları almak, blokla arası ve blok içi mesafelerini kısa tutmak, dikine ve çabuk oynamak gibi...

Abdülkadir Parmak, Yusuf, Hüseyin, Uğurcan, Abdülkadir Ömür, Sosa oynadıkları başarılı futbolla Beşiktaş maçının galibiyetinde önemli rol oynadılar. Takımda görevini yapmayan oyuncu yoktu. Nwakaeme, Abdülkadir Parmak, Yusuf, Sosa şutlarıyla tehlikeli oldular. Karius önemli kurtarışlar yaptı.

Abdulkadir Ömür’ün mükemmel dripling ve ortasına süpriz golcüsü Novak’la öne geçen Trabzonspor kademe hatasından golü kalesinde gördü. Geri dönüş çabuk oldu. Yusuf direkten dönen şutundan sonra attığı muhteşem golle maçı 2-1’e taşıdı.

Yusuf’a ayrı bir parantez açmak gerek. Saçının telinden ayak parmak ucuna kadar futbolcu. Muhteşem oyununu attığı mükemmel golle süsledi. Abdülkadi Parmak-Sosa ikilisi defansın önünde gerek defansif gerek ofansif katkılarıyla galibiyette önemli rol oynadılar. Uğurcan’ın 44.dakikada yaptığı kritik müdahaleyi de unutmamak gerek. Sonuç olarak oynanan güzel futbol ve alınan üç puanda emeği olan herkesi kutluyorum.