Allah'ınızı seviyorsanız lütfen siz siyasi yörüngenin dışına çıkmayınız. Hele hele şaibeleriyle Türkiye'yi futboldan soğutmuş, futbol iklimini çöle çevirmiş bir şahsiyetin vagonuna takılıp gitmeyin! Giderseniz Yıldırım çarpmasından top yekun gidersiniz...

Ne mi demek istiyorum azizlerim?

Ben alengirli işleri bilmem. Düz bir insanım. Sizi de öyle bilirdim, bu minval üzre savunurdum düne kadar. Çıkıp Fenerbahçe'nin ağzı bozuk başkanının diline sarıldığınızı görünce nevrim döndü.

Her meseleye "kumpas" diyerek gerçek komploları göremez duruma geldiğinizi fark edemiyor musunuz?

Cumhur ittifakının beni ve arkadaşlarımı sevinçten göklere çıkardığı bir iklimde bizim gibi düşünen milyonları dikkate almayıp, size oy vermesinin asla ummadığım bir kimliğin dümen suyunda sözler sarf etmek nasıl bir kafadır? Belki de kendi kurduğu komploya sizleri de dahil etttiğini düşüneceğiniz yerde ona 81 milyonun önünde destek açıklaması yapmanız inanılacak gibi değil. Bu tavrınız bizim idrak sınırlarımızı aşıyor.

Ne Sayın Cumhurbaşkanı'nın ne de Sayın Bahçeli'nin olan olayları apaçık görmelerine rağmen alenen atılan o kadar suç materyalini görmeden işi komploya bağlayıp bir aklama sevdasına kapılmalarını anlayamıyorum.

Sizin danışmanlarınız kimdir, kime çalışıyorlar, adaletten uzak her sözün yarattığı tahribatın faturası ne olur diye sizlere hiç düşünsel bilgi aktarmıyorlar mı?

Bari Kadıköy'ün CHP ve HDP'ye verdiği oyları inceleseydiniz. O ilçeden size Güneş doğar mı? Fener Ordu Evi'nde barınan FETÖ'cülerin kimlerle sıkı mesaide olduğunu MİT sizlere aktarmıyor mu?

Her kirini FETÖ'ye bağlayıp işin içinden çıkıyor adam. Bu gerçekleri göremiyor musunuz?

Bana sorarsanız hiçbir siyasetçi topa girmemeli. Top caziptir belki ama aynı zamanda yuvarlaktır. Koltuk altında da pek durmaz. Hele iki top bir koltukta hiç durmaz.

Bakınız diğer siyasiler bu konuda topa giriyorlar mı? Adamların akılları NATO'dan geliyor anlaşılan. Ama siz kalkıp kendini NATO müteahidi diye lanse eden o malum şahsın kumpasına düşüyorsunuz.

Damarlarında Türk kanı dolaştığı için Hakk'a şükreden bizler, milli ve yerli olduğunuz için sizlere destek olmak adına çıkarsız yanınızdayken olayın önünü arkasını bilmeden maçın tekrarı gibi kabul edilmesi imkansız bir yola tevessül etmeniz inşaallah bizde sandık körlüğü yapmaz.

Kimi sevdiysek onun kumpasına düşmekten Rabbime sığınırım.