KURTULMUŞ TRABZON’DA
AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, bugün Trabzon’a gelerek bir dizi programa katılacak. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve yönetim kurulu üyeleri ile buluşacak olan Kurtulmuş, seçim çalışmalarını da masaya yatıracak. Kurtulmuş, partililerle görüştükten sonra saat 16.00’da Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda ‘Gençlik Buluşması’ programına katılacak. Kurtulmuş, saat 17.30’da ise AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Revi ve partililerle bir araya gelecek. Kurtulmuş, daha sonra saat 18.00’da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan AK Parti Trabzon Ocak Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılacak.

AKSOY’A TV ELEŞTİRİSİ
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kısa zamanda pek çok ziyaret gerçekleştiren Aksoy, bu ziyaretlerde projelerinden bahsediyor, halkın desteğini istiyor. Ancak ittifak içerisinden Aksoy’a daha fazla halkın içerisine çıkması yönünde bir görüş hakim. Dün gazetemize ulaşan bir partili, “Atakan Hoca bilgili, donanımlı bir insan. Ancak halkın içinde daha fazla olmalı, daha sık sokakta milletin karşısına çıkmalı. Öyle televizyon programlarına çıkarak derdini anlatmakla bu millet oyunun rengini değiştirmez. Birebir insanlarla iletişim kurulmalı. Aksi taktirde seçimler hüsran olur. Basın zaten Atakan Aksoy’u yakından tanıyor. Sürekli belli başlı programlarda boy göstermek kendisine bir şey kazandırmaz” dedi. Bizden iletmesi. Öte yandan Atakan Aksoy bugün de bir televizyon programına konuk olacak.

EKİM BOŞ DURMUYOR
AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim seçim çalışmalarına devam ediyor. Vatandaş ve esnaf ile bir araya gelen Ekim, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile de bir araya geldi. Akçaabat Kent Konseyi ile birlikte Vali Ustaoğlu’nu ziyaret eden Ekim, ilçenin sorunları ve yatırımları konusunda karşılıklı istişarelerde bulundu. Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ile birlikte Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’i de makamında ziyaret etti. Ekim’in ilerleyen günlerde vatandaş ve esnaf ziyaretinin yanı sıra ilçedeki Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ile de bir araya gelerek Akçaabat için karşılıklı istişare içerisinde olacağı öğrenildi.

SP ARSİN ADAYINI TANITIYOR
Saadet Partisi Trabzon İl Teşkilatı, Arsin’de aday tanıtım programını gerçekleştirecek. Bugün saat 11.00’de Arsin Ulu Camii önünde gerçekleştirilecek olan aday tanıtım törenine Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt’un yanı sıra çok sayıda partilinin katılması bekleniyor. Saadet Partisi, Arsin’de Belediye Başkan Adayı olarak MHP’den aday gösterilen ancak ittifak nedeniyle aday gösterilmeyen Ramis Sunguroğlu olarak açıklamıştı. Sunguroğlu için daha önce Saadet Partisi Arsin Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Osman Mollahüseyinoğlu, adaylıktan vazgeçmişti.

ŞEHİTİN ADI ÖLÜMSÜZLEŞTİ
Bayburt-Araklı arasında yapılan Salmankaş Tünelinin ismi Şehit Hamit Şahin olarak değişti. 2011 yılında yapımına başlanan ve son iki yıldır resmi olmasa da ulaşıma açılan ve halk arasında Araklı tüneli olarak bilinen Salmankaş Tünelinin ismi Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından değiştirilerek, 2016 yılında hain terör saldırısında şehit düşen Bayburtlu Polis memuru Hamit Şahin’in ismi verildi.

Editör: Haber Merkezi