TTB’DEN VALİ USTAOĞLU’NA ZİYARET
Trabzon Ticaret Borsası yöneticileri Trabzon Valiliği görevine başlayan İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. TTB Meclis Başkan Yardımcısı Nevzat Özer, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, Başkan Yardımcısı Sedat Gözaçan ve Yavuz Selim Çakıroğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Zeytin ile Genel Sekreter Şükrü Erüz’den oluşan heyet, Vali Ustaoğlu’na borsanın yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler. Borsanın özellikle de fındık adına önemli projeler yürütmesinden son derece memnun kaldığını belirten Vali İsmail Ustaoğlu, “Borsamız ilimizin ürün çeşitliliğini ve verimliliğini artırarak bölgemizin ve kentimizin kalkınmasına katkı sağlıyor. Aynı zamanda kamu, özel sektör ve sivil toplum örgütlerini bölgenin ortak çıkarları doğrultusunda bir araya getirip projeler geliştiriyor. İlimize ve bölgemizin gelişmesini sağlayan projeler ürettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

ADAY BOLLUĞU
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak, Mahalli İdareler seçimleri için AK Parti Trabzon İl Teşkilatı’nda aday aday bolluğu yaşanıyor. 5 Kasım’da başlayan aday aday başvurularında Trabzon’da Belediye Başkanlıkları için son başvurular dün gece sona erdi. Toplamda 102 kişi İl ve İlçe Başkanlıklarına başvurdu. 102 isimden 7’si Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olurken, geri kalan 95 kişi ise İlçe Belediye Başkanlıkları için aday aday başvurularında bulundu.

AK PARTİ’DE TEMAYÜL GÜNÜ
AK Parti Trabzon’da bugün saat 10.00-16.00 saatleri arasında Beşirli Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu’nda 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri teşkilat temayül yoklaması yapılacak. 7’si Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olmak üzere 17 ilçe için 95 kişi de aday adaylık başvurularında bulundu. Toplamda 102 belediye başkan aday adayı teşkilat üyelerinin karşısına çıkacak. Belediye başkan aday adayları için partililer oyunu kullanacak. Öte yandan temayülün ise basına kapalı yapılacağı öğrenildi.

MUHALEFET NEDEN SESSİZ?
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nda Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve diğer ilçe belediyelerinde aday adayları tek tek ortaya çıkarken muhalefet partileri CHP, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nde ise sessizlik devam ediyor. CHP’de Büyükşehir için aday adaylık için herhangi bir partili aday adaylığını açıklamazken MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nde de aday adaylık noktasında derin bir sessizlik var. CHP, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nde partililer ise aday adaylarının neden ortaya çıkmadığını merak ediyor.

BÜLBÜL VATANDAŞLA BULUŞTU
AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, Arsin’de hemşehrileri ile bir araya gelerek Arsin’in geleceğiyle ilgili düşüncelerini ve hedeflerini anlattı. Vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunan Bülbül, ilçenin yeniden dizayn edilmesi noktasında halkın çok önemli olduğunu belirterek, “Şehrin doğusuna doğru bütün yerleşim alanları doldu. Şimdi sıra Arsin’e geldi. Özellikle kentsel dönüşüm, yeni yerleşim alanları, ticaret ve sanayi bölgeleri yapılması konusunda sıra Arsin’e geldi. Bu süreç çok iyi kullanılmalı. Önümüzdeki yıllar bu nedenle ilçemiz için çok önemli. Şimdi sıra Arsin’de, şimdi Arsin vakti. Ben de iş hayatım ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere STK’lardaki görevlerim boyunca edindiğim tecrübeleri aktararak halkımızdan da alacağım güç ve onlar ile birlikte ilçemize hizmet etmeye ve Arsin’imizi her anlamda daha yukarılara tırmandırmaya talip oldum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirilmem halinde hizmet yarışında var gücümüzle çalışacağım” dedi.

Editör: Haber Merkezi