Trabzonspor ve Osmanlıspor daha önce oynadıkları 5 karşılaşmadan da 7'şer puanla ayrılmışlardı. Trabzonspor kazanmak istiyordu.Takım kadroları belli olduğunda Trabzonspor ofansif bir futbol oynayacaktı. Her ne kadar 28 dakika içerisinde 2 gol yiyen Trabzonspor geriye düşmüştü ama oyun düzeninden hiç kopmadı.İlk yarının en iyi adamı kimdi diye sorarsanız hiç düşünmeden N'Doye cevabını veririm.

Trabzonspor sahaya çift santraforla çıktı.Burak önde olacak.N'Doye arkada gizli santrafor şekliyle gol arayacaklardı.İşte N'Doye 38.dakikada sahne aldı.Dakikalar öncesinde penaltı noktası üzerinde Osmanlıspor ceza sahası içinde topu Hakan'ın kucağına verdi.Bu kez affetmadi.N'Doye plase bir vuruşla Trabzonspor'un ilk golünü attı.Bu kez N'Doye 41.dakikada Burak'ı al da at dercesine nefis bir ara pasıyla buluşturdu.Bana göre bu posizyonları gol yapabileceklerin en iyisi Burak Yılmaz Trabzonspor'un beraberlik golünü Osmanlıspor ağlarıyla buluşturdu.Aslında Trabzonspor'da Okay,Olcay yoktu ama onların yerine oynayan Burak ,N'Doye ve Castillo arkadaşlarını aratmadılar.Rakip Osmanlıspor'un sadece duran toplardan gelen 2 gölü vardı. Osmanlıspor'a bu golleri biraz da Preira hediye etmişti.Büyük takım isen böyle basit gollere izin vermeyeceksin.Dirençli bir rakip Trabzonspor'a bu golleri attırmayabilirdi.

İkinci yarıda neler olacaktı.İkinci yarıda iki takımda gol atmak için bütün rizikoları aldı.Trabzonspor oyuncu değişiklliklerinde başarılı olamadılar.Sosa neredeyse kullandığı pasları Trabzonspor'lu arkadaşlarının aksine rakip Osmanlıspor'a verdi.Orta sahada direnen Trabzonspor'a hiç faydası olmadı.Rodellega'yı alıyorsun.Burak önde oynayınca Rodellega daha geride görev yapmaya çalıştı.Sadece son dakikada buluştuğu bir hava topunda kafa yerine omuzunu kullanınca Trabzonspor'u galibiyet golünden etmiş oldu.Hakem Ümit Öztürk ilk yarıda Burak'ın ceza sahası içinde bariz şekilde formasından çekilip düşürülmesini es geçmesine karşın iyi bir maç yönetti diyebiliriz. Osmanlıspor 3 gol buldu.2 tanesini Preira kendi kalesine atıp Osmanlıspor'un 2 gol atmasında başrol oynadı.Takım olarak iyi şeyler yaptılar. İleride çok adamla etkili olmaya çalıştılar ama son dokunuşlarda etkili olamadılar.Rıza hocam Milli maçlar için verilen aradan iyi yararlanmış.Takım olarak yapılan pas hatalarını biraz daha en düşük seviyeye getirmesi gerekiyor.Takım 70.dakikadan sonra yorgun bir görüntü veriyor.Bu yorgunluğa da bir çare bulması gerekiyor.7 gol.Pes etmeyen iki takım.Her iki takımı güzel oyuna müsade etmesi ve bu sayede hareketli bir oyuna izin vermeleri ve seyircileri gollere doyurmalarından dolayı ayakta alkışlıyorum...