Sabır her şeyin ilacıdır. Sabretmek her zaman için insanlara çok şeyler kazandırır. Sabır göstermek insanı zinde kılar.

Trabzonspor futbol takımı daha evvel görev yapan ve kulübü iyi yönetemeyip borçlandıran, başarı da yakalayamayan insanlardan kurtulup, sabırla görevi bekleyen, sonuçta kendilerine ve Trabzonspor’u yönetmek için zamanı gelen sabırlı insanlarla inşallah düzlüğe yine sabırla ulaşacaktır.

Son olarak kulübe gelen transfer yasağında yine sabırla bitmesini bekleyeceğiz ve bu süreç zarfında güven duyduğumuz alt yapıdan yetişen oyuncularla hem sabrederek hem de güvenenek yola devam edeceğiz.

Şimdiki yönetimin çok sıkıntılar çektiği bir gerçek, bu yönetimin nasıl sabrederek sabır göstererek görevin kendilerine gelmesini bekledilerse, gelen göreve de sahip çıktılarsa, Trabzonspor sevdalıları da onlara sabredecek ve güven duyacaklardır. Gecelerini gündüze katarak hep Trabzonspor’un menfaatleri için çalıştıklarını bilmeyen yoktur. Onların bu görevlerinde sonuna kadar destekleyip yardımcı olmak gerekir. Bu gerçek Trabzonspor sevdalılarının bir görevidir. Sonunda başarılı olunca bu ilk önce Trabzonspor sevdalılarının, taraftarlarının sonra Trabzonporlu yönetenlerin, sonra Trabzonsporlu oyuncuların sonra da Trabzon’un yerel medyasının en önemli sevinci olacaktır. Alkışlamalarımız da ellerimiz kızarıncaya, ellerimiz patlayıncaya kadar olacaktır. 

Trabzonspor 2018-2019 futbol sezonunun ilk yarısını sıkıntılarla ayrılan oyuncular sakatlanıp sezonu kapatan oyuncular kulübü daha evvel çalışıp icraya veren, federasyona şikayet eden, FIFA’ya şikayet eden, problemler ile savaşarak, sabır göstererek yönetimin birbirlerine güven duyarak mücadeleyi bırakmadan, daha da hırslı bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde olup, kenetlenerek türlü olumsuzlukları yavaş yavaş gidererek mücadeleyi bırakmadan devam etmesi alkışa, teşekkürlere layıktır.

Sezonun ikinci yarısı başlamış eldeki mevcut oyuncu kadrosuna, teknik ekibe, sabır göstererek güven duyarak yola devam edilmelidir.

Trabzonspor ligde üst sıralardan kopmadan, mücadeleye devam etmeli. Ziraat Türkiye Kupası’nda da kupayı Trabzon’a getirerek sabrın ve güvenin boşa çıkmadığını göstermelidir.