Amerika geleceği tehlikede ülkelerin başında gelmektedir.

Bakınız, 1962 senesinde Amerika başkanı Kennedy yaptığı açıklamalarda; Amerika'nın istikbalinin tehlikede olduğunu, zira Amerika  gençliğinin zuppe, ahlaksız gayri meşru hayata kapılmış olup, omuzlarına düşen mesuliyeti takdir edemedikleri, askere almak için çağrılan her yedi gençten altısının çürük çıktığını, boğazlarına kadar daldıkları gayri meşru yolları onların bedenini ve ruhi liyakatlerini bozmuş oldukları açıkça görülmektedir.

Ta o yıllardan gelen neslin devamı olan polis kimlikli kişiye bakın, sırf zencidir diye suçluyu kelepçe vurup yere yatırılıp dizini boğazına koyup ölmesine kasten sebep olan sadist herife bakın, yanındaki polisler de ona müdahale etmeyip aval aval suçlunun ölmesini izliyorlar. Enteresandır bir tanesinin çıkıp da ey ne yapıyorsun öldürüyorsun bu vatandaşı diyen çıkmadı.

Demek ki 1962 senesinin geleceğe ait tespitler ne kadar doğru olduğu bunların genelinden anlaşılmakta olup hepsi sadist ruhlu kişiler, bundan daha müthiş ve korkunç bir şey olabilir mi?

İngiltere, Rusya ve diğer Avrupa devletlerindeki durumuna gelince; Kennedy gibi khruschef de yukarıda belirttiğim yıllarda Rusya'nın  istikbalinin de tehlikede olduğunu ve Rus gençliğinin istikbalinin tehlikede olduğunu, Rus gençliğinin istikbaline güvenle bakılamayacağını zira, onların gençleri de gayri meşru ahlaksızlıklara dalıp birer zuppe olduklarını beyan etmişlerdir.

Önemine binaen tekrar Avrupa devletlerine göz attığımızda, bunlar da teknolojik olarak dünyanın en ileri devletleri- yeni cahiliyet dünyasının kısa zamanda yok olacak belirtileri gözden kaçmamaktadır. Onlarda gayri meşru ne ararsan, esrar ve eroin içen ve zinde enerjisini bir çılgınlık aleminde sarf eden, yolunu şaşırmış bir gençlik bunlar esrar eroin içmekle kalmayıp adam avlamak ve öldürmek, gayri meşru suçlar irtikap eden  şebekeler, devletin ve sosyologların atiye güvenini sarsan vahim bir durum.

İş bu safhada kalmadı Amerika gibi Avrupa'da yetişen yeni nesil ahlaksızlık ve tedeneyi (aşağı düşme, aşağa inme ) son haddine varmayı gaye edinmiş vaziyettedir. Dahası, bu gençlik bu devletlerde zaman zaman ortaya çıkıp, yan kesici, zorba, hırsız, ırz düşmanı şabekeler.

15-16 yaşlarındaki çocuklardan müteşekkil trenlere hücum eden, camlarını kıran, trenleri raydan çıkarmak için tren hatlarına taş döşeyen şebekeler.

İşte Amerika ve Avrupa'nın geleceği budur. O sadist poliste yukarıda belirttiğim gibi bunların arasında yetişen bir zalimdir.1962 senesinden gençlik adına yıllar sonra geleceği bir kurta benzetilmektedir.

Kurt kemiği gayet yavaş yavaş kemirir ise de ki bu yavaşlık aslında bir hile idi- bir kaç dakika önce sağlam görülen içi oyulmuş kemik bir anda mahvolup gider.

İşte Amerika ve Avrupa'nın durumu bu.