Muharrem Usta, göreve geldiği dönemde takımın teknik sorumlusu ile birlikte “Temeli çökme noktasına gelen kulübü yeniden inşa ediyoruz” şeklinde söylemlerini dillendirirken taraftarlardan yapacakları bu inşa süreci için sabır istiyordu.

Geçen bir buçuk sezonda yapılan transferler ile alınan yeni oyuncular ve bu oyuncuların elde ettiği takım başarısı ve transferlerin oluşturduğu ekonomik hasarlar ile inşa süreci ; içeride alınan Alanyaspor ve Akhisarspor ve son olarak Malatyaspor maçı ile her halde sonuçlandı.

Sayın başkan,ABD’den döndü mü? Bilmiyorum.

Ama birileri bu sürecin bittiğini, hakikatten kulübün temelinin çöktüğünü kendisine hatırlatmalı.

Sayın başkanın, devamlı yanında ve arkasında olduğunu söylediği KEY‘ın istemeye istemeye takımdan ayrılmasına, ABD’den talimat ile sağlaması ile yine telefon görüşmesi ile yerine getirdiği Rıza Çalımbay ile bu sürecin devam ettiğini Malatyaspor maçı ile gördük.

Sayın başkan,önceki yazılarımda size hatırlattığım bir İngiliz sözü vardı. ”Eğer kendini bir çukurda bulursan, hemen kazmayı kes.”

Bahsettiğiniz inşa sürecinde yeteri kadar kazdınız. Hemen kazmayı kesin.

Gol yenilmeyen maç olmadı. Kulübün sıralamadaki yeri de çukurda.

50.yılda en azından şampiyonluğa oynayacak bir takım vaadiniz her halde olmayacak.Diğer vaatlerinizde olmayacak. Sayın başkan UEFA ‘nın futbol için bir slagonu vardır. O’nu hatırlatmak istiyorum .

Lütfen SAYGI.

Taraftara,Trabzonspor heyecanını yaşayanlara ve geçmişte hizmet edenlere.