SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon'da il başkanlığı seçimi yaklaşırken mevcut başkan Güzide Uzun, adaylığını dün parti binasında açıkladı. 2007'den bu yana partinin her kademesinde görev aldığını söyleyen Uzun “Türkiye’nin birleştirici gücü olan ulu çınar partimize hizmet ülkemize hizmettir. Ülkemizin kurtuluşuna olan inancımız ile yola devam etme kararı aldım. Çünkü aydınlık ve yaşanabilir bir Türkiye umudu yüreğimde ve tükenmeyecek.” diye konuştu.

VEFA DUYGUSU YAŞAYACAK
Uzun: “Bu kentin hafızasını geri getirmek, vefa duygusunu yaşatmak ve yüceltmek için, bir çocuk yatağa aç girdiğinde rahat uyuyamayanlar için, hak hukuk, adalet eşitlik ve özgürlük duygusunu yaşatmak için uğraş verenler için yeniden adayım. Kazanımları unutmadan inkâr etmeden tecrübemiz ile daha çok başarı, daha güçlü birliktelik, dostluğun ve sevginin gücü ile yeniden adayım. Yaşasın demokrasi ve özgürlük, yaşasın ulu çınar CHP.”

TEVECCÜH GÖRÜYORUZ
Geçtiğimiz hafta il başkanlığı için adaylığını açıklayan eski Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ise “İlçe ziyaretlerimi sürdürüyorum. Beşikdüzü, Tonya, Düzköy, Akçaabat, Sürmene ve Yomra’da partililerimiz ile bir araya geldim. Partililerimizin bize teveccühü var. Kendimizi ifade ediyoruz. Geri dönüşleri de alıyoruz. Süreç gayet güzel gidiyor. CHP’ye yakışır bir yarış olacak.” dedi.

İl Başkanlığı için İbrahim Akbulut’un da Salı günü adaylığını açıklaması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi