SONNOKTA ŞÜKRAN ATALAR - Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi edinilen şahısların adreslerine yönelik operasyon düzenledi. Narkotik ekiplerinin düzenlediği müşterek operasyonda Araklı ilçesinden 13 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin F.S., A.Ç., K.K., İ.C., Y.A., H.G., E.A., T.C., M.Ç., İ.T., E.A., Z.Y. ve H.İ.T olduğu belirlendi.

SATTIKLARI İDDİASIYLA
Araklı Belediyesi çalışanlarından M.Ç., Araklı’daki bir mahalle muhtarının oğlu İ.T., Gençlik Spor İl Müdürlüğü çalışanı Z.Y. ve E.A. ismindeki 4 şüphelinin de adreslerine yönelik şafak operasyonu gerçekleştirildi. Evleri aranan şüphelilerin, uyuşturucu sattıkları gerekçesiyle gözaltında oldukları ve ifadelerinin ardından Trabzon Adliyesi’ne sevk edilecekleri öğrenildi.

Operasyonda toplam 4 kg 191,45 gr Skunk Esrar Maddesi, * 219,58 gr Kubar Esrar Maddesi, * 86,5 Adet Ecstasy Hap, * 38,56 gr Hint Keneviri Tohumu, * 287 kök Hint Keneviri Bitkisi(Ekilmiş halde) ile, * 7 Adet Ruhsatsız Tabanca ve bu tabancalara ait toplam 238 adet mermi ele geçirildi.

Editör: Haber Merkezi