Trabzonspor nerede bir yarış varsa kesinlikle o yarışın içindedir.

Bu yarışlar 2019- 2020 Cemil Usta Sezonu’nda birincisi Süper Lig’dir. İkincisi Türkiye Kupası, üçüncüsü de bu ay sonunda başlayacak olan UEFA Avrupa Ligi’dir.

Bu yarışmaların içinde sürekli bulunmak ve sonuna kadar bu şampiyonlukları kovalamak hedefidir.

Trabzonspor geçen sene öyle veyahut böyle hedeflerine içinde bulunduğu zor şartlara rağmen ulaşmıştır.

Bu sezon yapılan genç transferler, nokta atışı transferlerle devam etmektedir. Bu transferler genelde bonservisleri elinde bulunan oyuncular olmaktadır. Bu doğru bir yoldur, ekonomi anlamında izlenen yol doğrudur.

Trabzonspor için zor olan Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Novak gibi oyuncuları takımda kalsın mı gitsinler mi problemidir. Eğer kulüpleri bir ticaret gibi görüyorsan, değerini bulan oyuncu veya oyuncuların gönderilmesinde bir sakınca yoktur.

Bunlar gitsinler ki yerlerine yenileri gelsin.

Trabzon bir futbol kentidir, futbolcu fabrikasıdır.

Cesaretli olmakta, cesur kararlar vermekte hiç bir zaman için çekinmemek gerekir. Alınacak kararların arkasında durmak gerekir KENT olarak.

Baktığımız zaman bu sezon başında hemen hemen her kesimin yüzleri gülüyor. Yapılan transferler şuan itibariyle yerli yerine oturuyor. O zaman çekinmeye gerek yok.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, yönetimi, teknik heyet takımın başındalar ve Trabzon’u Trabzonspor’u en iyi tanıyanlar onlar. Yanlış yapmamak, yanlış karar almamak için kılı kırk yarıyorlar. O zaman onlara sonuna kadar güvenelim.

Ben şartlar ne olursa olsun Trabzonspor kadrosu içinde bulunan oyuncuların hangi yarışın içinde olurlarsa olsunlar başarıya aç, doyumsuz olduklarını, verilecek her görevi kuşkusuz, eksiksiz yerine getireceklerini düşünüyorum. Karadeniz Fırtınası’nın 2019-2020 sezonunda hangi kulvarda olursa olsun kopacağından eminim.

Burada en büyük görev taraftarlar yani camiaya düşüyor. Sabırlı olmak, beklemek zorundadırlar. Çünkü yönetimin her yaptığı Trabzonspor’un başarısı ve geleceği içindir.

Tüm katılınan yarışmalarda geniş kadroyla, elde bulunan oyuncularla birlikte, hangi yarışt olursa olsun Trabzonspor’un başarılı olacağı görüşündeyim. Benim tanıdığım Trabzonspor taraftarları takımın en büyük destekçisidir. Trabzonspor’da katıldığı her yarışta hedefi şampiyonluk ve kupalardır. Başkan ve yönetime, teknik kadroya sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum.

Haydi hayırlısı, başarılar diliyorum.