Erzin Belediyespor’u sahasında konuk eden 3. Lig 1. Grubun lideri Hekimoğlu Trabzon, evindeki karşılaşmadan tek golle galip ayrılmayı başarırken, namağlup liderliğini sürdürdü. Kırmızı-Lacivertliler kazanmasına rağmen zayıf bir rakip karşısındaki futboluyla adeta saç baş yoldurdu.

Genç ağırlıklı bir kadroya sahip olan Erzin Belediye karşısına etkili silahı Mertcan Çam’dan mahrum çıkan Trabzon temsilcisi maça öylesine durgun, öylesine bitkin başladı ki ilk 45 dakika da bu tempoda başlayıp yine bu tempoda son buldu.

Lider bir takım evinde böylesine zayıf bir ekibi yakalamışken 3-5 atması beklenirken Hekimoğlu Trabzon oyunu rakibinin kontrolüne bıraktı. Nitekim 10. dakikada kalesinde ilk tehlikeli atağı geçiren Kırmızı-Lacivertliler bu tehlikeyi savuşturmayı başardı. 17. dakikada savunma arkasına atılan topta Hakan arka direkte Miraç’ı bomboş pozisyonda buluşturduysa da Miraç topu boş kaleye göndermek yerine kalecinin ellerine yuvarladı. 36. dakikada kornerden gelen gol Hekimoğlu Trabzon’a galibiyeti getirirken, ikinci 45 dakikada ilk yarıda olduğu gibi pek farklı geçmedi. İkinci yarıda rakip Erzin temposunu arttırırken Hekimoğlu Trabzon kontra ataklarla farkı arttırmaya gitti. Erzin Belediye savunmasına giden her top tehlike yarattıysa da Trabzon ekibi ne oyun kontrolünü eline aldı, ne oyunda tempo yaptı, ne de rakibinin zayıf savunmasından yararlanmasını bildi. Aslında maçı özetleyen tribünde hop oturup hop kalkan Hekimoğlu Başkan Vekili Suat Hekimoğlu’nun o sözü oldu. Maçın bitiş düdüğüyle Hekimoğlu ‘dokuz doğurduk’ diyerek aslında takımının durumunu özetlemiş oldu.