Trabzonspor, Sivasspor karşısında ideale yakın kadroyla sahaya çıktı, fakat ilk yarı beklentilerin altında top oynadı. Bordo-mavililer, takım halinde kopuk oynadı, defans, orta saha ve hücum hattında oyuncular nerede oynadıklarını bence bilmiyordular.

Trabzonspor, deplasmanda oynuyor gibi kontra atak yaparak ilk yarıyı bitirdi. Bakasetas orta sahayı ayakta tutmaya çalıştı. Sivasspor, ilk yarı daha çok koşan, pas yapan ve gol pozisyonuna daha çok giren ve hazır bir takım görünümündeydi. Coşkulu ve baskılı futbolu seyredemedik ilk yarıda…

İkinci yarıya beklediğimiz baskıyla başladı Trabzonspor ve Nwakaeme ile golü buldu. Tempoyu yakaladıktan sonra her zamanki gibi Abdullah hoca oyuncu değişikliği yaparak iyi giden oyuna hemen fren yaptırdı bence. Bir maç düşünün kalecinin penaltı kurtarsın bir daha kurtarsın ve basit bir hata yap golü ye şanssızlık mı beceriksizlik mi derseniz bence beceriksizlik.

Yine de tempolu bir oyun sonrasında galip gelerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış oldu Fırtına. Gecen yazımda Uğurcan ile ilgili eleştiride bulunmuştum. Bu maçta ise her şey değişti, Uğurcan sen kendini oyuna motive edersen senin üstüne kaleci tanımam tebrikler.

Yeni transfer Siopis kalitesini gösterdi ve bu takımda banko oynayacağını gösterdi.

Bakasetas ise çok özel bir oyuncu ve alkışı kesinlikle hak etti. Aynen devam...