İlk maçta olduğu gibi maça yine Trabzonspor etkili başladı. Top hep bizdeydi. Roma takımı klasik İtalyan savunmasını yaparak karşılaşmaya başladı. Adamlar İlk yarı savunma yaparak devreye gittiler. Yediğimiz golde top sadece oraya gitse gol olacaktı ve oraya gitti. Buda bizim basiretsizliğimiz. Takımımız sahaya bence ideal on biriyle çıktı ve ilk yarı Roma’ya futbol dersi verdi. İlk yarı Gervinho sahada yoktu. Hamsik ve Nwkaeme de maça kötü başladı. İlk yarı gördüğüm takım ruhunu, arkadaşlığı üst seviyelere getirdik, buda önümüzdeki maçlar için beni baya umutlandırdı. Ayrıca ilk yarı maçın hakemi çok kötüydü. Bir an MHK mi bu hakemi atadı diye düşündüm.

İkinci yarıya yine iyi başladık ama son vuruşlarda kötüydük. Arkadaşlar, Roma kalecisini seyrettiniz mi? Bırakın kurtardıklarını… Adamın hırsı, takımına sahip çıkması devamlı konuşması, arkadaşlarını hırslandırması gibi gibi… Bizim kalecimiz bakın nofrost buzdolabı. Geleni yiyen bir kaleci, takımın kaptanı olacaksın, bari biraz coşkun, hırsın, azmin olsun. Televizyonun başında bizi de hırslandır, bizi de oyunda tut. Ama yok, çok erken havaya girdin her geleni yedin. İnsanların bir tahammülü var. Bence sen o sınırı aştın Uğurcan.

Sonuca göre yazı yazmıyorum arkadaşlar ama benim için kutsal olan o formayı giyen arkadaşlar gamsız olmayın yok olursunuz esameniz okunmaz.

Trabzonspor takımı iyi, daha da iyi olacak. Ligde bizim bileğimizi kimse bükemez, şampiyon olacağız inanıyorum. Ama sıkıntı var acilen çözüm bulunması gerek. Bir tarafta kaleci her şeyi kurtarıyor, bir tarafta kaleci geleni yiyor. Abdullah Avcı hocam gençleri oynatsan daha mı çok gol yerdin? U19 şampiyon oldu hatırlatayım. Bak Fenerbahçe’ye her maçta farklı gençler oynatıyor ve bence başarılıda oluyor. Sen ne yaptın gençleri bitirdin. Yazık çok yazık TRABZONSPOR kimsenin çiftliği değil, kandırma bizi olsun mu!

Bu arada Abdulkadir Parmak çok iyi futbolcu. Yaptığı yanlış hareketten dolayı özür de diledi. Ancak Abdullah Avcı’nın belli ki oyuncuyla sıkıntısı hala devam ediyor. Galiba senin Trabzonspor’la bir problemin var.