Geçen haftaki yazımda belirttiğim gibi Trabzonspor bildiğimiz düşündüğümüz bir şekilde saha çıktı. Beklentilerimizi üstlere taşıyamadı.

Hüseyin Türkmen bir iki maç daha sağ bek oynarsa bu mevkiye ihtiyaç duymayacağımızı düşünüyorum.

Çok hücuma çıkamadı ama savunma ve kademe anlayışıyla bu mevkide ısrar edilirse devamlılığı olacağını düşünüyorum.

Zaten maçın genelinde baktığımız zaman Trabzonspor takımı hücuma çıkamadı.

Son dönemlerde seyrettiğim Trabzonspor hiç bu kadar mahkum oynamadı. Ve kalesinde sayamadım ama bu kadar korner atışı görmemiştir. Yani Erzurumspor bizi korner manyağı yaptı!

Nwakaeme, Ekuban yine oyunda yoklar. Nedenini hala bilemiyorum Abdullah hocam neden ısrar ediyor neden ilk 11’de başlatıyor bu oyuncuları?

Kadro derinliğimizin olmamayışı bu oyuncuların da sahada kalmasının tek sebebidir. Sahanın kötü oluşu ve rakımın yüksek oluşu oyuncularımızı etkilediğini düşünüyorum.

Yani sahada beklentilerimize cevap verecek bir Trabzonspor takımı yoktu. Sahadaki ve kulübedeki oyuncular kazanmak için hiç bir şey yapmadılar. Orta sahada tek ayakta duran hucüma gitmeyi düşünen bir tek Abdulkadir Parmak vardı. O’nunda çabaları sonuç vermedi.

Yazılarımda belirttiğim gibi Trabzonspor dördüncülüğü garantileyip senenin hesabını yapması gerekiyor. Bundan sonraki maçlarda oyuncu performanslarına bakılıp bu takımda kimlerin kalıp kalmayacağına karar verilmesi gerekir.