Atv ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Sen Anlat Karadeniz 16. bölüm ile dün akşam ekranlara geldi. Nefes ile Tahir'in zorlu aşkını konu alan diziye ise bu hafta yeni bir isim dahil oldu. Deniz Yıldızı, Unutma Beni ve Beni Affet gibi Ankara'nın en çok izlenen günlük dizileri ile adını duyuran başarılı oyuncu Temmuz Gürkan Karaca, Tahir'in asker arkadaşı olarak bu hafta diziye dahil oldu.

KADRO DAHA DA GENİŞLEYECEK
Sen Anlat Karadeniz'in oyuncu kadrosunun önümüzde ki günlerde daha da genişleyeceği ve dizi kadrosuna yıldızların gelmeye devam edeceği de gelen bilgiler arasında. Nefes ve Tahir'in imkansız aşkını konu alan dizide, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in hikayesine yer veriliyor.

GENİŞ OYUNCU KADROSU
Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

SEN ANLAT KARADENİZ'İN 16. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Sen Anlat Karadeniz'in 9 Mayıs akşamı ekranlara gelen 16. son bölümünde, Yiğit'i kurtarabilmek için hayatlarını birleştiren Nefes ve Tahir'in asıl savaşları şimdi başlamaktadır. İlk günden onlara zindan edilen hayata, el ele direnmeye kararlıdırlar. Tahir önce Nefes'i bir kaç kez düştüğü yerden kaldırmak zorunda kalır. Ama kendisi düştüğünde ve acıdan delirdiğinde, Nefes'in o kırılgan görünüşünün altındaki gerçek gücü görür ve büyülenir.

Vedat'ın cehenneminde direnebilmek için Yiğit'le kendisine bir masal dünyası yaratan Nefes, bu cehennemde de Tahir'le kendisine bir sevda türküsü yaratmaya başlamıştır. Ancak, Saniye'nin başını çektiği "dul bir kadınla evlenemezsin" cemiyetinin çığlıklarını bastırmaya çalışan bu türkü, Vedat'ın intikam çığlıklarını henüz duymamıştır.

Nefes ile Tahir'in evlenmeleri yüzünden çıldıran Vedat, Tahir'i öldürmeye ant içer. Kendi eliyle canına kıyamadığı Tahir'in ölmesi için bir maşa kullanmayı planlar. Planını gerçekleştirmek için masum bir canı, Mercan'ı kurban etmeye karar verir. Nefes ile Tahir evlenince dengesini iyice kaybeden Mercan, Vedat'ın şeytani planının kurbanı olacak mıdır?

Editör: Haber Merkezi