Sanatçı ailenin oğlu olarak okuduğu türkülerle adını duyuran ve bir zamanlar Kuş Foli adlı türküsüyle de Türkiye’nin en popüler sanatçıları arasında olan Adnan Yılmaz’ın küçük kardeşi Sinan Yılmaz şöhreti Türkiye sınırlarını da aştı.

Söylediği türküler, sahneleri ve televizyon programlarındaki enerjik tavırlarıyla sevilen Sinan Yılmaz son günlerde özellikle Suriye sınırımızda ki Mehmetçiklerimizle gurur duyduğunu belirterek “Ben Almanya’da ve Türkiye’de yaşıyorum ama tüm Avrupa’yı ve de Türkiyemi konserler için çok dolaşıyorum. Ülkemiz gibi bir ülke olmadığını çok net görebiliyoruz. Bizim insanımız duygusaldır vatanına bayrağına gönülden bağlıdır” dedi.

MEMLEKET SEVDAMIZI PAYLAŞACAĞIZ
Yılmaz şöyle devam etti: “Ben, ağabeyim Adnan Yılmaz ve babam kemençeyle büyüdük ve Karadeniz aşığıyız. Ondan dolayı babam abim ve ben sanatçı olarak her zaman her yer de Bize Her Yer Trabzon diyerek önce doğduğumuz memleketimize sonra da doyduğumuz yerlere sevgimiz de hizmetimizde bitmeyecektir. Vatan sevgimizle sanatsal sevgimiz aynıdır.

Çünkü biz sanatımızla milyonlara sevgimizi saygımızı sunarak onları bazen duygulandırıyoruz bazen de Karadeniz’in o hırçın dalgaları gibi horonlar oynatarak coşturuyoruz. Biz ölene kadar bu memleket sevdamızı insanlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.“

Editör: Haber Merkezi